logo-vr-group-white-small.png

Hyvä vastaanottaja,

Olet saanut VR Groupin ensimmäisen sidosryhmille tarkoitetun uutiskirjeen. Uutiskirje ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja käsittelee VR-konsernia koskevia ajankohtaisia asioita.

VR Groupin vuosiraportti ja tilinpäätös julkaistu

VR Groupin vuosiraportti 2014 on julkaistu verkossa ja vuosiraporttiin on koottu monipuolisesti tietoa VR-konsernista. Raportissa kerrotaan konsernin liiketoiminnan kannalta merkittävistä tapahtumista ja taloudellisesta tuloksesta sekä kuvataan konsernin vastuullisen toiminnan sitoumuksia, periaatteita ja saavutettuja tuloksia. VR-konserni on siirtynyt sähköiseen raportointiin ja julkaisee vuosiraportin ainoastaan verkossa. Verkossa tieto on kätevästi samassa paikassa eri sidosryhmien saatavilla.

Vuosiraporttiin

VR-konserni teki vahvan tuloksen

 

VR-konsernin tulos vuonna 2014 oli vahva huolimatta haastavasta taloustilanteesta. Liikevaihto laski, mutta kannattavuutta pystyttiin parantamaan kustannustehokkuuden ansiosta. VR Transpoint ja VR Track paransivat liikevoittoaan ja matkustajaliikenne ylsi edellisvuoden tasolle.

Lue lisää

Suomi tarvitsee raiteita

Rautatieliikenteen harjoittaminen on yhteistyötä. Onnistunut junamatka edellyttää, että junat, radat ja ihmiset pelaavat saumattomasti yhteen. Olemassa olevan rataverkon pitäminen hyvässä kunnossa on ykkösasia liikenteen kannalta ja sen lisäksi tarvitaan tarkkaan kohdistettuja kehittämishankkeita. VR Group on listannut ratahankkeet, joista rataverkon kokonaisuuden kannalta on saatavissa parhaat hyödyt koko yhteiskunnalle. Lue VR Groupin yhteiskuntasuhde- ja ympäristöjohtaja Otto Lehtipuun postaus Junablogista.

Junablogiin

VR tilaa lisää uusia matkustajavaunuja

​VR Group on päättänyt tilata uusia matkustajavaunuja kotimaiselta Transtech Oy:ltä. Hankinnan arvo on noin 90 miljoonaa euroa. VR-konsernilla on käynnissä kahden miljardin euron investointiohjelma tälle ja tulevalle vuosikymmenelle. Viime vuosina on hankittu esimerkiksi uusia sähkövetureita Siemensiltä sekä ohjausvaunuja ja kaksikerroksisia ravintolavaunuja Transtechiltä. Uudet kaksikerroksiset vaunut parantavat kaukoliikenteen matkustajien palveluja.

Lue lisää

© VR-Yhtymä Oy 2015 Ota yhteyttä | Poistu postituslistalta | vrgroup.fi
Osoitelähde: VR Groupin sidosryhmärekisteri