Yhteystiedot medialle

Yhteystiedot medialle

Haetko lisätietoja lehtiartikkeliasi varten tai etsitkö kenties haastateltavaa VR-konsernista radio-ohjelmaan? Voit ottaa yhteyttä mediadeskiimme, joka auttaa sinua jutunteossa eteenpäin.

Viestintäyksikkömme palvelee mediaa puhelinnumerossa 029 434 7123 ja sähköpostiosoitteessa viestinta@vr.fi. Olemme tavoitettavissa toimistoaikana. Arki-iltaisin klo 16 jälkeen, arkipyhinä ja viikonloppuisin palvelemme mediaa vain akuuteissa häiriötilanteissa.

Median edustajiksi katsomme vakiintuneiden medioiden, kuten lehtien, radion ja television, ammattitoimittajat. Median edustajiksi emme lue esimerkiksi blogien, sosiaalisen median sivustojen, verkkosivustojen tai satunnaisesti ilmestyvien julkaisujen kirjoittajia.

Julkaistut tiedotteemme löydät uutiset ja tiedotteet -sivultamme. Kuka tahansa toiminnastamme kiinnostunut voi tilata tiedotteemme sähköpostiinsa. Ajankohtaisista asioista kerromme myös sosiaalisen median kanavissamme.

Junien kulusta ja junaliikenteen poikkeuksista löydät tilannetietoa VR:n Junaliikenne nyt -sivustolta. Junamatkustamiseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaitamme auttaa VR:n asiakaspalvelu.

Jos olet hakemassa kuvauslupaa junaan, asemalle tai muulle rautatiealueelle, löydät ohjeet täältä. Huomioithan, että rautatieliikenteessä vaikuttaa monta eri vastuutahoa ja toimijaa.

Muissa kyselyissä ohjaamme ottamaan yhteyttä vaihteeseemme, joka vastaa puhelinnumerossa 029 4343. Esitäthän kaupalliset yhteistyöehdotukset liiketoimintayksiköiden markkinointiin.

VR Groupin viestinnästä ja viestintäyksikön toiminnasta vastaa viestintäjohtaja Tatu Tuominen (etunimi.sukunimi@vr.fi, puh. 040 862 5685). Viestimme ennakoivasti ja luotettavasti yhtiömme perustehtävän ja periaatteiden mukaisesti.