Vectron ja raakapuukuljetukset

VR Transpoint

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla.

VR Transpoint tarjoaa rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. Tuomme logistiikkaan tehoa yhdistämällä rautatie- ja maantiekuljetukset joustavasti. 

Tuotamme ja kehitämme uusia, liiketoimintaa tukevia palveluja yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Kuljetusten lisäksi voimme räätälöidä koko logistiikkaketjun lisäpalveluineen aina tehtaalta satamaan.

Palvelemme monipuolisesti eri toimialoja. Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset yritykset, jotka tarvitsevat logistiikkaratkaisuja raaka-aine- ja tuotekuljetuksiin.

Kehitystä asiakkaita kuunnellen

Hyödynnämme uusinta tekniikkaa ja kehitämme monipuolista kalustoamme vastaamaan kaikkiin kuljetustarpeisiin. Kokemus ja hyvät verkostot ovat vahvuutemme niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Olemme idänliikenteen luotettava kumppani. Tarjoamme rautatielogistiikan monipuoliset vienti-, tuonti- ja transitokuljetukset lisäpalveluineen.

VR Transpointin laaja palveluvalikoima ja kattava kumppaniverkosto takaavat asiakkaillemme luotettavat ja kilpailukykyiset kuljetukset. Luomme logistiikkaa, joka hyödyttää myös asiakkaan asiakasta.

 

Tavarajuna satamassa

Kun logistiikka ratkaisee

Kuljetamme massatavaraa raiteilla ja renkailla

Tarjoamme rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin. Tuomme logistiikkaan tehoa ja joustavuutta yhdistämällä eri kuljetusmuotojen parhaat puolet.

Tarjoamme logistiikan kokonaispalvelua

Kehitämme uusia, liiketoimintaa tukevia palveluita yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Voimme ottaa laajemman vastuun logistiikan kokonaisuudesta. Kuljetusten lisäksi räätälöimme koko logistiikkaketjun lisäpalveluineen aina tehtaalta satamaan.

Olemme kokenut kumppani idänliikenteessä

Idänliikenne on keskeinen osa rautatielogistiikan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluitamme. Kokemus, luotettavuus ja hyvät verkostot ovat vahvuutemme. Toimimme asiakkaamme kumppanina vienti-, tuonti- ja transitokuljetuksissa. Myös tullaus ja huolinta hoituvat kauttamme.

Kaiken takana on osaava henkilöstömme

Sekä raiteilla että maanteillä meidät tunnistaa vaunu- ja autokalustostamme, jota liikuttaa osaava henkilöstömme. Asiakkaitamme palvelevat kokeneet ammattilaisemme, jotka ratkaisevat haastavammatkin logistiset kysymykset.

Suuntaamme tulevaisuuteen ja kehitymme jatkuvasti

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen. Tuomme uutta tekniikkaa ratapihoille ja maanteille sekä uudistamme tietojärjestelmiä ja sähköisiä palveluita. Kalustoratkaisumme vastaavat asiakkaiden ja markkinoiden muuttuviin tarpeisiin.