Allegro- ja Tolstoi-junat perutaan toistaiseksi koronatilanteen vuoksi

Suomen ja Venäjän välillä liikennöivien Allegro- ja Tolstoi-junien liikennöinti keskeytetään toistaiseksi Suomen ja Venäjän linjaamien koronavirustilanteen rajaamistoimenpiteiden vuoksi.

Venäjän linjauksen mukaan ulkomaan kansalaiset eivät enää pääse Venäjälle 17.3. klo 23.00 jälkeen Suomen aikaa. Allegro- ja Tolstoi-junien toistaiseksi viimeiset vuorot liikennöidään niin, että varmistetaan suomalaisten ja venäläisten matkustajien paluu kotimaihinsa rajan yli. 

Helsingin ja Pietarin välillä liikennöivät Allegro-junat kulkevat normaalisti keskiviikkoon 18.3. asti, jolloin viimeinen aikataulun mukainen vuoro Helsingistä Pietariin lähtee klo 19.00, ja Pietarista Helsinkiin klo 20.30. Helsingin ja Moskovan välillä kerran päivässä liikennöivän Tolstoi-junan viimeinen lähtö Helsingistä on keskiviikkona 18.3. klo 17.44.

Peruttuihin Allegro- ja Tolstoi-juniin lipun ostaneille asiakkaille korvataan lipun hinta kokonaisuudessaan. Korvausta voi hakea verkkosivuillamme olevan peruutuslomakkeen kautta. Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut, joten palautusten käsittely vie tavallista enemmän aikaa. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa ja kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä.

Suomen hallituksen mukaan Suomen ja Venäjän välinen raja pysyy matkustajaliikenteeltä suljettuna ainakin 13.4.2020 asti. Muutokset eivät vaikuta tavaraliikenteeseen.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu