Antti Kleemola VR:n digijohtajaksi

Antti Kleemola (37) on nimitetty VR-Yhtymän Chief Digital Officeriksi (CDO).

VR:n matkustajaliiketoimintadivisioonan teknologiajohtaja Antti Kleemola (KTM) on nimitetty VR-Yhtymän CDO:ksi. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Vapon tietohallintojohtajana ja Postin IT-johtajana. Kleemolan uutena tehtävänä on kehittää VR:n digitaalisia kyvykkyyksiä, sekä uudistaa IT:tä vastaamaan paremmin toimialan murrokseen ja kilpailutilanteen muutokseen.

”Antti Kleemolalla on vankka kokemus toimintojen digitalisoinnista eri toimialoilla. Tavoitteenamme on kehittää VR:stä digitalisaation mahdollisuuksia asiakkaidensa hyväksi täysimääräisesti hyödyntävä kilpailukykyinen rautatieoperaattori ja siihen Antin tausta ja kokemus antavat erittäin hyvät edellytykset”, sanoo VR:n talousjohtaja Marko Hyvärinen.

”On todella innostavaa päästä kehittämään VR:n tulevaisuutta entistä palvelukeskeisemmäksi ja ketterämmäksi niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Asiakaskokemus, automatisaatio ja tehokkaat prosessit ratkaisevat menestyksemme liikenteen murroksessa. Tavoitteenamme on hyödyntää teknologiaa entistä liiketoimintalähtöisemmin ja viedä tekemistämme jatkuvan kehittämisen malliin”, sanoo Antti Kleemola.

Antti Kleemola on aloittanut uudessa tehtävässään 1.5. alkaen.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu