Eljas Koistinen nimitetty VR Transpointin johtajaksi

Eljas Koistinen on nimitetty VR Transpointin johtajaksi ja VR Groupin johtoryhmän jäseneksi 1.6.2022 alkaen.

Koistinen siirtyy uuteen tehtävään VR Transpointin kaupallisen johtajan tehtävästä. Koistisella on pitkä ja laaja kokemus logistiikan toimialalta eri johtotehtävistä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hän on vastannut urallaan muun muassa avainasiakkuuksien johtamisesta, myynnistä, rautatielogistiikan tuotannosta, kalustosta sekä teknologiasta. Uudessa roolissaan VR Transpointin johtajana Koistinen vastaa tavaraliikenteen logistiikkapalveluista kokonaisuudessaan.

"Eljaksella on logistiikan toimialalta ja asiakkuuksien johtamisesta erittäin vahva kokemus. Haluamme syventää edelleen strategista kumppanuutta asiakkaidemme kanssa, kehittää innovatiivisia logistiikkaratkaisuja palvelumme parantamiseksi ja olla edelläkävijä tälläkin saralla. Eljaksen monipuolinen kokemus ja osaaminen antavat erinomaisen pohjan uudessa tehtävässä menestymiselle", VR Groupin vt. toimitusjohtaja Topi Simola sanoo.

"Otan uuden tehtävän ja vastuualueen innolla vastaan. Tiedostamme tärkeän roolimme asiakkaiden raaka-aineiden ja lopputuotteiden toimitusten turvaamisessa. Meillä on kriittinen rooli siinä, että asiakkaittemme liiketoiminta pyörii. Kumppanuus, asiakastyytyväisyys ja yhteistyö sekä asiakkaiden että henkilöstön kanssa ovat avainasemassa kehittääksemme toimintaamme edelleen", Koistinen kommentoi.

VR Transpointin nykyinen johtaja Martti Koskinen ilmoitti vuoden alussa jäävänsä eläkkeelle kesän 2022 aikana.

"Haluan kiittää Marttia vahvasta sitoutumisesta ja hyvästä työstä, mitä hän on VR Transpointilla tehnyt reilun kymmenen vuoden aikana. Asiakasyhteistyötä, toiminnan kilpailukykyä ja kokonaisvastuuta asiakkaiden logistiikasta on kehitetty ansiokkaasti eteenpäin", Simola kiittelee.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu