Ensimmäiset mainosjunat liikkeelle

Suomalainen ulkomainosmaailma saa käyttöönsä aivan uuden median, kun ensimmäinen kokonaan mainosteipattu VR:n lähijuna lähtee liikkeelle lähipäivinä. Ensimmäinen mainostaja on huonekaluyhtiö Isku. - Onnittelut Iskulle rohkeudesta lähteä ensimmäisenä liikkeelle.

Juna on todella näkyvä tapa mainostaa, divisioonajohtaja Antti Tiitola kehaisee. Ulkomainoskäyttöön on sovittu 10 VR:n sähkömoottorijunaa. Junat ovat käytössä pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä ja VR:n vyöhykeliikenteessä, joka ulottuu Lahteen, Riihimäelle ja Karjaalle saakka. Eniten mainosteipattuja junia käytetään aamun ja illan ruuhkaliikenteessä. V

R:n kumppanina toimii JCDecaux, joka myy mainostilan ja huolehtii junien teippauksista. Lue lisää Junablogista: Liikkuva sohva! Katso kuvat! VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys. Konsernissa työskentelee yli 10 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu