Helsingin aseman ravintolapalveluihin lisää uudistuksia

Avecra Oy avaa joulukuussa Helsingin rautatieasemalle uudistetun Baguette & co. –kahvilan. Se sijoittuu entisen VR:n yölipunmyynnin paikalle asemahallissa. Valikoimiin kuuluvat muun muassa patongit, sämpylät ja salaatit. Avecra on myös solminut yhteistyösopimuksen Burger-In Oy:n kanssa Hesburger –liiketoiminnan aloittamisesta.

Helsingin aseman hampurilaisravintola aukeaa nykyisen Baguetten paikalle tammi-helmikuussa. - Helsingin rautatieasema on meille tärkeä liikepaikka, pääsemme suurien asiakasvirtojen keskelle, kun asemaa käyttää jopa 200 000 kävijää päivittäin, sanoo Burger In Oy:n varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

- Vahvan suomalaisen hampurilaisbrändin tuominen Helsingin keskeisimmälle liikepaikalle on meille merkittävä askel toiminnan kehittämisessä ja täydentää erinomaisesti nykyistä palvelutarjontaamme asemalla, kommentoi Avecra Oy:n toimitusjohtaja Tiina Nieminen .

Liikepaikkajärjestelyiden yhteydessä Avecra luopuu Elielin liiketoiminnasta ja -tilasta. Eliel jatkaa normaalisti toimintaansa 28.12.2013 saakka. Yksikön lopettamisella ei ole henkilöstövaikutuksia, sillä kaikille on tarjolla työtä aseman muista toimipaikoista. Avecra Oy on VR-Yhtymän ja Rail Gourmet Groupin omistama ravintolayhtiö. Avecra tarjoaa monipuolisia ravintola-, kahvila- ja kioskipalveluita 6 rautatieasemalla ja 160 kaukoliikenteen junassa päivittäin.

Avecralla työskentelee noin 400 henkilöä. Liikevaihto oli vuonna 2012 35,7 M€. Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintolaketjuun kuuluu 278 ravintolaa Suomessa, 105 Baltiassa, 12 Venäjällä, 4 Saksassa ja 1 Ukrainassa. Hesburger-ketjussa työskentelee noin 6000 henkilöä ja ketjun verollinen myynti Suomessa vuonna 2012 oli 204 M€ ja ulkomailla 47 M€.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu