Helsingin päärautatieaseman lipunmyynti jalkautuu asemalle

Helsingin päärautatieaseman lipunmyynti siirtyy asemalaiturille 11.9.-17.9. väliseksi ajaksi ja lippuja voi ostaa myös asemalla kiertäviltä lipunmyyjiltä. Lisäksi kaikki muut lipunmyyntikanavat palvelevat normaalisti.

VR järjestää 12.–16. syyskuuta Helsingin rautatieasemalla suuren Ovelta ovelle -hackathonin. Hackathon on it-maailmasta tuttu työskentelymalli, jossa start upit ja kehittäjät kerääntyvät määräajaksi yhteen tilaan työstämään ratkaisuja ennaltamäärättyyn ongelmaan. VR:n tapahtumassa rakennetaan matkaketjuja ja tehdään tulevaisuuden matkustamista.

Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Helsingin rautatieaseman lipunmyyntihalli toimii hackathonin näyttämönä. 620 neliömetrin kokoisesta hallista rakentuu viikon ajaksi ainutlaatuinen, moderni ja innovatiivinen työtila.

Lipunmyynti siirtyy tapahtuman ajaksi konttiin rautatieaseman laiturialueelle, raiteen neljä viereen. Lipunmyynti palvelee kontissa sunnuntaista 11.9. alkaen lauantaihin 17.9. asti normaaleilla aukioloajoilla eli ma-pe 7.30-19.00, la 10.00-17.00 ja su 12.00-18.00. Väliaikaistiloissa myydään kaikkia lipputyyppejä.

Väliaikaisen lipunmyyntipisteen lisäksi lippuja voi ostaa asemalla kiertäviltä lipunmyyjiltä. Lippuja voi ostaa normaalisti myös muista kanavista: osoitteesta vr.fi, VR Mobiilista, lippuautomaateista, soittamalla VR:n asiakaspalveluun, R-kioskeilta ja junista. Muiden asemien lipunmyyntipisteet palvelevat normaalisti.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu