Ilouutisia jalkapallon MM-kisavieraille: Venäjälle viisumivapaasti vuoden loppuun – Allegron liput alkaen 29 €

Kesä-heinäkuussa moni suomalainen junaili Venäjälle, kun Pietarista kuoriutui koko urheilumaailman keskipiste jalkapallon MM-kisojen ajaksi. Nyt kisahuumasta nauttineille on avautunut erinomainen tilaisuus matkustaa Venäjälle; MM-kisoissa käytetty FAN ID nimittäin mahdollistaa viisumivapaan matkustamisen vuoden loppuun saakka. Allegro-junalla hurmaavaan Pietariin hurauttaa Helsingistä vaivattomasti ja mukavasti vain 3,5 tunnissa.

Venäjän valtio päätti jatkaa viisumivapaata matkustamista jalkapallon MM-kisoissa käytetyllä (laminoidulla) FAN ID -kortilla vuoden 2018 loppuun saakka. FAN ID -kortin lisäksi matkustaja tarvitsee luonnollisesti passin ja matkaliput.

 - Pietari on täynnä upeita ravintoloita, kahviloita, kulttuuria ja urheilua. Syksyisen metropolin elämyksistä nauttiminen on nyt erityisen edullista ruplan kurssin ollessa todella alhainen. Allegrolla matkustaa Helsinkiin nopeasti ja mukavasti – edullisimmillaan junamatkan hinta on vain 29 €, kertoo VR:n Venäjän liikenteen päällikkö Viktoria Hurri.

Viime kesän kisaturismi näkyi VR:n myymien Venäjän matkojen huimana kasvuna. Viime vuoteen verrattuna kasvua oli kesäkuussa ennätykselliset 24 prosenttia ja kasvu jatkui kisojen siivittämänä myös heinä- ja elokuussa.  Pietari houkuttelee matkustajia ympäri vuoden, nähtävää ja koettavaa riittää myös syys- ja talvikaudella.

Allegro liikennöi Helsingistä Pietariin neljä kertaa päivittäin. Edullisimmat junaliput Helsingin ja Pietarin välillä kustantavat vain 29 € / suunta. Liput ostat kätevästi vr.fi-verkkokaupasta, puhelimitse asiakaspalvelustamme p. 0600 41 900 (ma-su klo 5-22), asemien lipunmyynneistä, lippuautomaateista ja useista matkatoimistoista.

Liput Allegro-junaan tästä.

Tietoa FAN ID:stä täällä


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu