Juna vie kesään mukavasti ja edullisesti – myynnissä yli miljoona tarjouslippua

• VR:n asiakasohjelma Veturiin liittyneille tulee kesän junamatkoille myyntiin yli miljoona edullista lippua – jopa viidellä eurolla pääsee esimerkiksi Kouvolaan, Tampereelle tai Turkuun.
• VR:n verkkopalvelu vr.fi uudistuu – hintahaussa näkyvillä entistä enemmän hintoja ja myös Veturi-tarjoukset kaikkien nähtävillä.
• Juna on kesän mukavin matkustusmuoto – matkayllätyksiä ideoidaan somessa ja toteutetaan kesän aikana junissa.

Ennätysedullisesti kesän junamatkoille

VR tarjoaa kesän aikana ennätysmäärän edullisia junamatkoja, sillä myynnissä on yli miljoona tarjouslippua. VR:n asiakasohjelma Veturin KesäSäästö-kampanja käynnistyi 25.5., ja sen ensivaiheessa kaikki yli puoli miljoonaa junamatkaa myydään alle kymmenellä eurolla.

– Nopeaa, mukavaa ja helppoa - junan matkustusmukavuus ja monipuoliset palvelut ovat kaikkien saatavilla jopa vain viidellä eurolla. Veturilaisena varmistaa parhaat edut junamatkoilla, matkustajaliikennedivisioonan johtaja Maisa Romanainen kertoo.

Ensimmäiset KesäSäästö-tarjoukset tulevat myyntiin reiteille Helsinki-Tampere, Helsinki-Turku, Helsinki-Kouvola, Tampere-Jyväskylä, Seinäjoki-Tampere, Pori-Tampere, Helsinki-Jyväskylä, Oulu-Rovaniemi, Helsinki-Hämeenlinna, Lahti-Lappeenranta ja Turku-Tampere. Edullisia lippuja on myynnissä lähes kaikkiin tarjousreittien juniin.

Lippuja voi ostaa VR:n verkkokaupasta, VR Mobiilista, R-kioskeilta, asemien lipunmyynnistä, lippuautomaateista, sekä VR:n asiakaspalvelusta puhelimitse.

Verkkokaupasta edut ja hinnat entistä helpommin

Verkkokauppa VR.fi uudistuu kesäkuussa. Matkojen hintavertailu on entistä helpompaa, kun näkyvillä on useampia lähtövaihtoehtoja kerralla. Myös tarjousmatkat löytyvät aiempaa kätevämmin. Veturilaisille suunnatun KesäSäästö-kampanjan hinnat näkyvät myös niille, jotka eivät vielä ole liittyneet asiakasohjelmaan. Näin hintojen vertailu ja jäseneksi liittyminen on helpompaa jo matkaa suunnitellessa.

VR:n Veturi on ilmainen asiakasohjelma, johon liittymällä saa hintaetujen lisäksi ennakkotietoa tarjouksista, eduista, junaliikenteen palveluista, uutuuksista ja muutoksista. Veturiin on helppo liittyä jäseneksi rekisteröitymällä VR:n sivuilla. Veturilaisia on jo lähes 800 000.

Junassa kaikki on mahdollista

Junamatkoilla ympäri Suomen löytyy tänä kesänä yllätyksiä – junassa voi tavata vaikka huippukokin, nauttia stand up -komiikasta tai kuulla julkkiskuuluttajaa. Kesäyllätysten ideointi käynnistyy kesäkuussa VR:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, jossa jokainen voi keksiä matkapiristyksiä. Parhaat ideat palkitaan ja toteutetaan.

Veturilaisille on 10.6. alkaen tarjolla ekstraa, sillä KesäSäästö-lipun ostaneet voivat matkustaa Ekstra-luokassa maksamalla vain viisi euroa enemmän. Ekstra-luokan lippuun sisältyy väljemmät matkustustilat, kahvi/tee sekä päivän lehdet. Kesän aikana kaikki Ekstra-luokassa matkustavat saavat ravintolavaunusta tai kärrymyynnistä 25 prosentin alennuksen muista tuotteista paitsi alkoholijuomista. Ravintolavaunu tarjoaa etuja perheillekin, sillä Perhelipun ostaneet saavat ruokajuomat veloituksetta. Perhelipulla yksi 6-16-vuotias lapsi matkustaa ilmaiseksi omalla istumapaikalla normaalilipun hinnan maksavan aikuisen kanssa.

Jo toukokuussa junamatka tarjoaa uusia elämyksiä, sillä Kansallisbaletti suuntaa 28.5. junakiertueelle Helsingistä Ouluun. Helsingin, Tampereen ja Seinäjoen asemilla on tarjolla yllätysesityksiä ennen junan lähtöä.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu