Junaliikenne käynnistynyt mielenilmauksen jälkeen

Junaliikenteessä lähi- ja kaukoliikenne sekä tavaraliikenne ovat käynnistyneet noin klo 18.30 alkaen. Liikenne palautuu vähitellen normaaliksi, mutta matkustajien kannattaa vielä illan aikana varautua myöhästymisiin.

Junakalusto voi poiketa aikataulussa ilmoitetusta, joten junien palveluissa voi olla muutoksia. Myös yksittäisten junavuorojen peruminen on mahdollista.

Kaukoliikenteessä ajetaan perjantain aikana noin 80 junavuoroa, illan aikana ajettavat junavuorot voi tarkistaa vr.fi.-verkkosivuilta. Kokonaan on peruttu noin kaksisataa junavuoroa, ja joitakin junia perutaan osalta matkaa.

Lähiliikenteessä ensimmäiset junavuorot Helsingistä ja Riihimäeltä liikennöitiin noin klo 18.30 alkaen. Myös lähiliikenteessä illalla liikennöitävät vuorot löytyvät vr.fi-verkkosivuilta.

Helsingistä klo 20.00 Pietariin ja Pietarista klo 19.25 Helsinkiin liikennöivät Allegrot ajetaan normaalisti. Myös perjantaina Helsingin ja Moskovan välillä liikennöivät Tolstoi-junat ajetaan normaalisti.

Mielenilmauksen ajalle etukäteen ostetut liput voi perua tai vaihtaa käytettäväksi toiseen ajankohtaan. Korvaavat matkat tulee tehdä 31.10. mennessä. Kausilippulaiset voivat myös halutessaan hakea 31.10. mennessä lipun arvoa takaisin yhden päivän ajalta.

Lisätietoja vr.fi -verkkosivuilta sekä VR:n some-kanavista Twitterissä ja Facebookissa. Tarvittaessa lisätietoja voi kysyä myös VR Puhelinpalvelusta numerosta 0600 41 900.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu