Junaliikenteen suosio kasvussa – VR Groupin vuosiraportti 2018 julkaistu

Vuonna 2018 matkustus kaukoliikenteen junissa sekä rautatielogistiikan kuljetusvolyymit kasvoivat. Myös VR Groupin liikevaihto ja liikevoitto kehittyivät positiivisesti. Vuosiraportti kertoo monipuolisesti VR Groupin toiminnasta vuonna 2018.

Vuosiraportti käsittelee VR Groupin taloudellista tulosta ja liiketoimintojen kehitystä vuonna 2018. Vuosiraportti kuvaa myös konsernin vastuullisen toiminnan sitoumuksia ja periaatteita sekä saavutettuja tuloksia ja tulevaisuuden näkymiä. Sähköisessä muodossa julkaistava vuosiraportti löytyy täältä.

– Vuonna 2018 junaliikenteen suosion kasvu jatkui sekä matka- että kuljetusmäärillä mitattuna. Saavutimme jälleen historiamme parhaan tuloksen. Erinomaisesta kehityksestä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja muille sidosryhmille, VR Groupin toimitusjohtaja Rolf Jansson kertoo.

– Vuosi toi mukanaan myös merkittäviä muutoksia, kun ilmoitimme VR Trackin yhdistymisestä norjalaiseen NRC Groupiin, toteutimme järjestelyjä kaluston kunnossapidon yhtiöittämiseksi ja pääkonttorimme muutti Isoon Pajaan Ilmalaan. Suuntaamme tulevaisuuteen panostamalla asiakaskokemukseen, kilpailukykyyn ja kasvuun.

VR Groupin sidosryhmille suunnattu sähköinen vuosiraportti sisältää erillisen hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös -raportin, palkka- ja palkkioselvityksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä GRI-sisältöindeksin.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu