Junalippuja nyt myös R-kioskeilta

Kaikilta R-kioskeilta voi nyt ostaa junalippuja. Uudistus tuo junamatkustajille yli 600 uutta lipunostopistettä eri puolilla Suomea. Uusi ostokanava parantaa asiakaspalvelua ja junalippujen saatavuutta varsinkin niillä paikkakunnilla, joilla ei ole VR:n omaa lipunmyyntiä.

- Uudistus helpottaa junalippujen hankkimista. Erityisesti palvelu paranee niillä asiakasryhmillä, joille itsepalvelukanavien käyttö on vieraampaa, VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Tiitola toteaa.

R-kioskilta voi ostaa VR:n yleisimpiä kaukoliikenteen junalippuja sekä lähiliikenteen vyöhykelippuja. Auto- ja makuupaikkaliput saa jatkossakin VR:n omista kanavista tai varaamalla puhelinpalvelusta ja noutamalla R-kioskilta. VR:n asiakasohjelma Veturiin liittyneet tunnistetaan myös kioskilla asioidessa kun he esittävät Veturi-tunnuksensa.

- Junaliput täydentävät tuotevalikoimaamme. Asiakas saa henkilökohtaista palvelua ja voi hankkia lippunsa muun asioinnin yhteydessä kioskilta, business manager Jan Karlsson R-kioski Oy:sta kertoo.

Junalippuja voi kioskien lisäksi edelleen ostaa useista VR:n tutuista myyntikanavista: asemilta, VR:n verkkokaupasta, VR Mobiilista, puhelinpalvelusta, lippuautomaateilta sekä junasta junahenkilökunnalta.

 

 


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu