Junalla sujuvasti ja viisumivapaasti jalkapallon MM-kisoihin Pietariin

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Venäjällä 14.6.-15.7.2018. Olemme mahdollistamassa jalkapallon ystäville edullisen, vaivattoman ja mukavan matkan MM-kisahuuman keskelle: junamatka Allegrolla kestää alle 3,5 tuntia. Jalkapallofaneilla on mahdollisuus junailla Venäjälle ilman viisumia.


Allegro-juna kuljettaa matkustajat Helsingistä Pietariin neljä kertaa päivässä, ja edullisimmillaan matka maksaa 59 € / suunta. Heinäkuussa kisoihin voi matkata myös päiväreissulle, kun ylimääräiset junavuorot kuljettavat kisafanit yöksi kotiin 3.7., 10.7. ja 14.7. pelattavien pelien päätteeksi. Allegro-liput tulevat myyntiin aina 60 päivää ennen matkaa.


Viisumivapauden ansiosta jalkapallofani saa selvää säästöä myös kuluissa. Rekisteröitymällä kisoihin sähköisesti FAN-ID-sivustolla voit matkustaa ilman viisumia – vältät sekä hakuprosessin että lisäkustannukset. MM-kisaottelut pelataan Pietarissa ja kymmenessä muussa kaupungissa. Kisalipulla matkustus Venäjän sisäisessä junaliikenteessä onnistuu veloituksetta kisakaupungista toiseen.


-Allegrolla pääsee kisahuuman keskelle nopeasti ja kätevästi - etenkin kun Pietarista faneilla on myös mahdollisuus jatkaa veloituksetta kisajunilla kaikkiin Venäjän kisakaupunkeihin. Nyt on loistava tilaisuus kokea jalkapallon kisahuuma myös viisumivapaasti, kertoo VR:n Venäjän liikenteen päällikkö Viktoria Hurri.


Olemme koonneet lisätietoa MM-kisoista, Pietarista sekä erilaisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista sivuillemme.

Lisätietoja FAN-ID:stä: https://www.fan-id.ru/?locale=en
Lisätietoja MM 2018 kisoista: http://welcome2018.com/en/
Lisätietoja Venäjän rautateiden kisajunista: https://tickets.transport2018.com/free-train/schedule


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu