Junalla viisumivapaasti Venäjälle, jalkapallohuuman keskelle

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Venäjällä 2018, mutta ennen varsinaisia kisoja järjestetään nyt kesällä FIFA Confederation Cup, jossa jokainen maanosa on edustettuna. Confederation Cup pelataan välillä 17.6.-2.7.2017. Kisoihin Venäjälle on mahdollisuus matkustaa ilman viisumia. Liput Allegro-juniin tulevat myyntiin 19.4.2017 alkaen.

VR on mahdollistamassa suomalaisfaneille helpon ja mukavan matkan kisoihin Venäjälle. Allegrolla pääsee kätevästi kohti kisapaikkoja ja viisumivapauden ansiosta jalkapallofani saa selvää säästöä myös kuluissa. FIFA Confederation Cup järjestetään Venäjällä 17. kesäkuuta – 2. heinäkuuta 2017. Ottelut pelataan Pietarissa, Moskovassa, Sotshissa ja Kazanissa.

Allegro-junalla pääsee Helsingistä Pietariin alle 3,5 tunnissa, kätevästi ja edullisesti, junaliput vain alk. 39 eur. Pietarista eteenpäin matkustaminen sujuu ilman lisämaksua Venäjän rautateiden kisajunilla, jotka tarjoavat faneille ilmaiset kuljetukset kisoihin. Rekisteröitymällä kisoihin sähköisesti FAN-ID –sivustolla voit matkustaa ilman viisumia – vältät sekä hakuprosessin että lisäkustannukset.

- Ensimmäistä kertaa historiassa Allegrolla matkustetaan Venäjälle ilman viisumia. Pietarista faneilla on myös mahdollisuus jatkaa ilmaiseksi kisajunilla kaikkiin Venäjän kisakaupunkeihin. Nyt on loistava tilaisuus kokea jalkapallon kisahuuma jo ennen varsinaisia MM-kisoja 2018, toteaa VR:n Venäjän liikenteen päällikkö Viktoria Hurri.

Kisaliput, FAN-ID rekisteröityminen ja Venäjän kisajunien paikkavaraus voidaan hoitaa kätevästi netissä. Kisoihin rekisteröitymällä viisumivapauden saa ottelua edeltävälle 10 päivälle. Kisalippujen yhteyteen liittyvä viisumivapaus mahdollistaa siis pidemmänkin vierailun Venäjällä.

Confederation Cupin jälkeen katseet suunnataan kohti itse MM-kisoja, jotka järjestetään Venäjällä 14.6.-15.7.2018. Myös MM-kisoihin pääsee viisumivapaasti ja vaivattomasti junalla. Järjestyksessään nämä ovat 21. jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut.

VR on koonnut lisätietoa jalkapallokisoista, Pietarista sekä erilaisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista omille sivuilleen, osoitteeseen www.vr.fi/confederationcup

Allegro ja Tolstoi -junaliput: www.vr.fi
Lisätietoja FAN-ID:stä: https://www.fan-id.ru/?locale=en
Lisätietoja MM 2018 –kisoista: http://welcome2018.com/en/
Lisätietoja Venäjän rautateiden kisajunista: https://tickets.transport2018.com/free-train/schedule

Lisätietoja Allegrosta ja VR:n palveluista: [email protected]


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu