Junamatkoille satojatuhansia uusia tarjouslippuja

  • VR tuo tammikuussa myyntiin satojatuhansia edullisia junalippuja.
  •  Erityisesti huomioidaan opiskelijoita, joille tulee lisää etuja junamatkustukseen.
  •  VR:n Veturi-asiakasohjelma juhlii 700 000 jäsenen ennätystä uusilla SuperSäästö-tarjouksilla. 

Etuja tarjolla entistä laajemmin

VR tuo tammikuussa myyntiin entistä enemmän tarjousmatkoja. Edullisimpia junalippuja ovat Ennakkolippu ja VR:n asiakasohjelma Veturin SuperSäästö-tarjoukset. Opiskelijoille tulee runsaasti etuja ja tarjouksia. Enimmillään junalipusta saa alennusta jopa 70 prosenttia.

- Haluamme kasvattaa junamatkustuksen suosiota ja parantaa palvelua kaikille matkustajillemme. Siksi teemme lipunostosta entistäkin edullisempaa ja helpompaa. Veturi-asiakkaana edut saa aina varmimmin hyödynnettyä. Opiskelijoille juna on erinomainen matkustustapa, ja huomioimmekin tarjouksissa opiskelijoiden tarpeet entistä paremmin, VR:n matkustajaliikennejohtaja Maisa Romanainen toteaa.

Parhaat tarjoukset varmistaa liittymällä VR:n asiakasohjelma Veturiin. Veturilaiset matkustavat halvimmillaan esimerkiksi Helsingistä Tampereelle viidellä eurolla ja Helsingistä Ouluun 25 eurolla. Veturi-asiakkaat saavat myös aina ensimmäisenä tietoa uusista tarjouksista ja muista eduista. Veturi on Suomen suositelluin kanta-asiakasohjelma, johon on liittynyt jo yli 700 000 jäsentä.

Edullisen Ennakkolipun voi ostaa 60-3 vuorokautta ennen matkaa. Alennus voi parhaimmillaan olla jopa 70 prosenttia. Esimerkiksi Helsingistä Tampereelle, Kouvolaan tai Turkuun matkustaa Ennakkolipulla halvimmillaan alle kymmenellä eurolla. Mitä aiemmin matkan hankkii, sitä edullisemmin sen saa. Junalippujen hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan.

Ennakkoliput, veturilaisten tarjoukset sekä muut tarjousliput voi 14. tammikuuta alkaen ostaa VR:n verkkokaupan ja VR Mobiilin lisäksi myös asemien lipunmyynnistä, lippuautomaateista sekä VR:n asiakaspalvelusta puhelimitse. Junalippu on aina edullisin kun sen hankkii ennen matkaa.

Opiskelijoille lisää alennuksia

Veturiin kuuluvat opiskelijat saavat 7.1. – 2.2. tarjouksena 10 matkan sarjalipun 75 prosentin alennuksella kaikille kaukoliikennematkoille.

Tammi-maaliskuun viikonlopuiksi VR tarjoaa opiskelijoille yksittäisiä kaukoliikenteen matkoja 25 prosentin lisäalennuksella normaalin opiskelija-alennuksen lisäksi. Esimerkiksi Helsingistä Turkuun matkustaa näin edullisimmillaan alle kymmenellä eurolla.

VR:n vyöhykeliikenteen lähijuniin opiskelijat voivat ostaa kausiliput täysin uudella tarjoushinnalla. Lähiliikenteen kausilippujen opiskelijatarjous on 25 prosenttia aikuisen lipun hinnasta. Tarjous on voimassa 7.1. – 2.2. Esimerkiksi 30 päivän kausilipulla yhden matkan hinta opiskelijalle lähiliikenteen junassa Helsingistä Riihimäelle maksaa vain 3,50 euroa. Kausilipputarjous löytyy verkkokaupasta www.vr.fi.

Edulliset matkat ja liput sekä lisätiedot tarjouksista löytyvät helpoiten verkosta www.vr.fi, asemilta sekä VR:n asiakaspalvelusta puh.0600 41900 (1,99 €/vastattu puhelu + pvm).


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu