Junia korvataan Kajaanin ja Oulun välillä

Radan päällysrakenteen uusiminen Kivesjärven ja Utajärven välisellä rataosalla aiheuttaa liikennekatkoja lokakuuhun asti.

Juhannuksena toteutettava 20 tunnin liikennekatko alkaa perjantaina 19.6. kello 17.00 ja päättyy lauantaina 20.6. kello 13.00. Juhannusaaton 19.6. viimeinen junavuoro kello 20.40 Kajaanista Ouluun ja juhannuspäivän 20.6. ensimmäinen junavuoro kello 08.55 Oulusta Kajaaniin korvataan linja-autoilla.

Arkisin 13.7.–23.10. välisenä aikana esiintyy kymmenen tunnin liikennekatkoja kello 9.00-19.00. Maanantaista perjantaihin korvataan joka viikko yhteensä kuusi junavuoroa Kajaanin ja Oulun välillä linja-autoilla.

Junia korvaavat linja-autot eivät noudata junaliikenteen aikatauluja ja myös matka-ajoissa on eroja. Bussit lähtevät rautatieasemien edustoilta. Linja-autoissa myydään taajamalippuja, ja niissä kelpaavat kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Busseissa voi kuljettaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöistä johtuvista poikkeusjärjestelyistä ja korvaavien kuljetusten aikatauluista löytyy VR:n verkkosivuilta. Järjestelyistä voi kysyä myös asemien lipunmyynneistä ja VR Asiakaspalvelusta. Lisäksi tiedot päivittyvät VR:n verkkosivujen matkahakuun. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu