Junia korvataan linja-autoilla Tampere–Keuruu-välillä

Ratatöiden vuoksi yhteensä kahdeksan junavuoroa korvataan syyssunnuntaisin 26.10 ja 2.11. linja-autoilla Tampereen ja Keuruun välillä.

Tampereelta Keuruulle korvataan sunnuntaisin klo 10.05 (H 423) ja 16.17 (H 427) liikennöivät kiskobussit. Vuorot lähtevät Tampereelta lähes tunnin ennen junan normaalia lähtöaikaa, jotta jatkoyhteydet Haapamäeltä Seinäjoen ja Vaasan suuntaan säilyvät.

Samoin korvataan linja-autoilla Keuruulta Tampereelle klo 12.02 (H 424) ja klo 18.06 (H 428) liikennöivät kiskobussit. Korvaavat linja-autot lähtevät Keuruulta normaalisti junan lähtöaikaan.

Korvaavat linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja ja matka-ajat pidentyvät. Linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Niissä käyvät myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöiden vaikutuksista junaliikenteeseen saa asemilta, VR Asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 900 (1,99 euro/puhelu + pvm) tai Internetistä osoitteesta www.vr.fi/ratatyot. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu