Junia korvataan Parikkala–Savonlinna-välisellä rataosuudella

Kyrönniemen tunnelin päällysrakenteen uusimisen ja Pääskylahden raidetöiden vuoksi Pääskylahden ja Savonlinnan välillä junia korvataan linja-autoilla 12.10.-29.10.

Liikennekatkon maanantai 12.10. kello 8.00 - torstai 29.10. kello 14.00 välisenä aikana kaikki junat korvataan linja-autoilla välillä Pääskylahti-Savonlinna-Pääskylahti.

Junia korvaavat linja-autot eivät noudata junaliikenteen aikatauluja ja myös matka-ajoissa on eroja. Pääskylahdessa linja-autot lähtevät rautatieaseman edessä olevalta parkkipaikalta. Savonlinnassa linja-autojen lähtöpaikka on torin laidalla oleva paikallisliikenteen bussipysäkki. Linja-autoissa kelpaavat kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Busseissa voi kuljettaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöistä johtuvista poikkeusjärjestelyistä ja korvaavien kuljetusten aikatauluista löytyy VR:n verkkosivuilta. Järjestelyistä voi kysyä myös asemien lipunmyynneistä ja VR Asiakaspalvelusta. Lisäksi tiedot päivittyvät VR:n verkkosivujen matkahakuun. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.

 

 


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu