Kaikki lähiliikenteen junaliput kelpaavat kaukoliikenteen junissa lähiliikennealueella 18.-19.3.2021 – muutama lähijuna liikennöi lakonkin aikana

Kaikki VR lähiliikenteen ja HSL-liikenteen kertaliput, kausi- ja sarjaliput käyvät huomenna ja perjantaina kaukoliikenteen junissa lähiliikenteen alueella. Päivityksenä aiempaan muutama lähijuna liikennöi lakonkin aikana huomenna torstaina ja perjantaina.

RAU:n mielenilmaisu vaikuttaa merkittävästi junaliikenteeseen huomenna ja perjantaina. Suurin osa lähijunista on peruttu 18.-19.3.2021. Päivityksenä aiempaan kaikki G-junat (Riihimäki-Lahti) ja sekä osa M- ja Z-junia, liikennöi lakonkin aikana huomenna torstaina ja perjantaina. Liikennöitävät vuorot löytyvät täältä.

Kaikki lähiliikenteen liput käyvät kaukoliikenteen junissa lähiliikennealueella huomenna ja torstaina. Kaukoliikennejunat pysähtyvät lähiliikenteen alueella Pasilassa, Tikkurilassa, Leppävaarassa, Karjaalla, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Toijalassa ja Lahdessa.

”Pahoittelemme matkustajille tilanteesta aiheutuvaa haittaa. Kaukoliikenteen junissamme on ollut korona-aikana hyvin tilaa, mutta torstaina ja perjantaina on mahdollista, että joissakin junissa on ennakoitua täydempää. Voi olla mahdollista, että joudumme siksi rajoittamaan matkustajamääriä lähiliikennelipulla matkustavien osalta”, sanoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu