Kaikki yöjunaliikenne jää tauolle maanantaista 6.4. alkaen

Koronavirustilanteen vuoksi Rovaniemen ja Kemijärven yöjunaliikenne jää tauolle maanantaista 6.4. alkaen. Muutoksen taustalla on junien merkittävästi laskeneet matkustajamäärät ja hallituksen linjaus vapaa-ajan matkustuksen välttämiseksi. Samalla VR haluaa vastuullisena toimijana tehdä parhaansa omalta osaltaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Yöjunaliikenne on tauolla ainakin 24.5. saakka.

VR lopettaa toistaiseksi Rovaniemen ja Kemijärven yöjunaliikenteensä maanantaista 6.4. alkaen. Viimeiset yöjunavuorot lähtevät aikataulujen mukaisesti sekä etelän että pohjoisen suunnasta sunnuntai-iltana 5.4. ja saapuvat perille maanantaina 6.4. Maanantai-illasta eteenpäin yöjunavuorot eivät enää liikennöi. Yöjunaliikenne on tauolla ainakin 24.5. saakka. Kolarin yöjunaliikenne on jäänyt tauolle jo aiemmin.

Mikäli asiakkaalla on ostettuna matka yöjunaan, hän voi peruuttaa sen veloituksetta. Lisätietoa verkkosivuillamme osoitteessa uusi.vr.fi/korona

VR on jo aiemmin ilmoittanut koronavirustilanteen vuoksi supistavansa myös muuta liikennettä 14.4. lähtien

Yöjunaliikenne on osa VR:n yksinoikeutensa vastineeksi ajamaa, tappiollista velvoiteliikennettä. Velvoiteliikenteen määrittää liikenne- ja viestintäministeriö ja päätös liikenteen tauolle jäämisestä on tehty yhdessä ministeriön kanssa.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu