Kehärata: Maksuttomat väliaikaisbussit lopettavat liikennöinnin lentoasemalla 27.12.

Lentoaseman Tietotien sisäänkäynnin ja T1-T2-terminaalien välillä syksyn ajan kulkeneet maksuttomat bussit lopettavat liikennöinnin 27.12. Busseissa on ollut matkustajia enää harvakseltaan sen jälkeen, kun lentoaseman terminaalin ja juna-aseman välinen suora yhteys otettiin koekäyttöön hissien osalta 18.12.

Koekäyttöön otettu suora yhteys lentoaseman terminaalin ja juna-aseman välillä on osoittautunut toimivaksi, joten väliaikaiset kuljetusjärjestelyt lentoasemalla voidaan purkaa: syksyn ajan Tietotien sisäänkäynnin ja T1-T2-terminaalien välillä kulkeneet maksuttomat bussit kulkevat viimeisen kerran sunnuntaina 27.12.

Aseman ja terminaalin välillä pääsee nyt kulkemaan suoraan hissillä. Niitä on matkustajien käytössä kaksi. Suoraan lentoasemalle kulkevat liukuportaat puolestaan otetaan käyttöön kevään 2016 aikana, kun asennustyöt valmistuvat.

Matkustajia palvelee asemalla myös Tietotien puoleinen sisäänkäynti, josta kävelymatka terminaali 1:een on noin 350 metriä ja terminaali 2:een noin 700 metriä.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu