Kevään valikoidut junalähdöt kaukoliikenteessä kampanjahintaan – hintaetu vähintään -20 %

Tuomme tänään maanantaina 18.3.2019 myyntiin kymmeniä tuhansia kaukoliikenteen junalippuja edulliseen kampanjahintaan. Hintaetu on vähintään -20% valikoiduille kampanjalähdöille ympäri Suomen. Kampanjahintaisia lippuja löytyy hiljaisemmille junavuoroille, joissa on keskimääräistä enemmän vapaata tilaa.

Hintakampanjan liput tulevat myyntiin tänään 18.3.2019. Myynti päättyy 14.4.2019 ja lipuilla voi matkustaa 25.3.–16.6.2019 välisenä aikana. Kampanjahintaiset liput ovat vähintään -20 % edullisempia, kuin normaalisti hinnaltaan edullisin Säästölippu. Kampanjahintaisen lipun ehdot ovat myös rajatut – lippua ei voi muuttaa, eikä peruuttaa. Kampanjahinnasta ei myönnetä alennuksia, vaan lippu on kiinteähintainen.

”Kampanjahintaisia matkoja on tarjolla valikoiduille reiteille, joissa on keskimääräistä enemmän vapaita paikkoja tarjolla.  Edullisia lippuja on tarjolla kymmeniä tuhansia ja niiden saatavuus vaihtelee vuoroittain. Kannattaa toimia ajoissa – mitä aiemmin käy ostoksilla, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää kampanjahintainen lippu”, sanoo matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen.

Hintakampanja kohdistuu ainoastaan sellaisiin viikonpäiviin ja kellonaikoihin, jolloin junissa on keskimääräistä enemmän tilaa. Kampanja ei siis kohdistu ruuhkaisiin työmatkaliikenteen juniin tai viikonlopun suosituimpiin lähtöihin. 

”Kilpailukykyinen hinnoittelu vaikuttaa junamatkustamisen houkuttelevuuteen – keskihintamme on edelleen vuoden 2016 lasketulla tasolla.Junamatkustamisen suosio onkin vahvassa kasvussa ja junat ovat selvästi aiempaa täydempiä. Etenkin niille, joiden aikataulut joustavat, tämä kampanja mahdollistaa todella edulliset matkat. Esimerkiksi Helsingistä Tampereelle matkustaa 6,9 euron hintaan,” Romanainen sanoo.

Pysyvästi edullisin tuotteemme on suuren suosion saanut Säästölippu, jota on saatavilla kaikkiin kaukoliikenteen juniin. Lipun saatavuus vaihtelee kysynnän mukaan.

Kampanjan esimerkkihintoja:

Helsinki–Tampere alk. 6,90 €
Helsinki – Jyväskylä alk. 9,90 €
Helsinki–Oulu alk. 19,90 €
Turku–Helsinki alk. 6,90 €
Helsinki–Kuopio alk. 17,30 €


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu