Korjaus tiedotteeseen: VR Groupin toimitusjohtaja vaihtuu

Aiemmassa tiedotteessa kerrottiin virheellisesti, että Lauri Sipponen olisi irtisanoutunut. 

VR Groupin toimitusjohtaja Lauri Sipponen on irtisanottu tehtävästään 4.4.2022 alkaen. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi on käynnistetty. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty matkustajaliikennejohtaja Topi Simola.

VR Groupin toimitusjohtaja on irtisanottu tehtävästään 4.4.2022. VR Groupin hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin välittömästi. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty matkustajaliikennejohtaja Topi Simola.

– Haluan kiittää Lauria vahvasta henkilökohtaisesta sitoutumisesta VR Groupin kehittämiseen viimeisien kuukausien aikana ja toivotan onnea uusiin haasteisiin, sanoo VR Groupin hallituksen puheenjohtaja Kjell Forsén ja jatkaa: 

– Olen iloinen, että Topi Simola on lupautunut vt. toimitusjohtajaksi siihen asti, kunnes uuden toimitusjohtajan rekrytointi on saatu päätökseen.

– Ajankohta on haastava, mutta onneksi talo on tuttu ja kollegat läheisiä. VR:ää on uudistettu upeasti viimeisien vuosien aikana, joten tiedän, että osaavan henkilöstömme kanssa saamme jatkettua yrityksen hyvää kehitystä, sanoo VR Groupin vt. toimitusjohtaja Topi Simola.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu