Kutsu ti 11.6.2019 klo 9: Tervetuloa Isolle Pajalle tutustumaan ja testaamaan VR:n uudistuvaa asiakasteknologiaa ja myyntikanavia

Tervetuloa tiistaina 11.6.2019 järjestettävään mediatilaisuuteen Isolle Pajalle, jossa esittelemme laajamittaista myyntijärjestelmän ja asiakasteknologian uudistusta. Esillä on täysin uusi mobiilisovellus ja vr.fi-verkkopalvelu, automaatit ja muut myyntisovellukset.

Tilaisuus alkaa uudistuksen taustojen, tavoitteiden, aikataulun ja sisällön esittelyllä. Kokonaisuutta avaavat VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen, myynti- ja asiakaskokemusjohtaja Salla Ketola sekä Head of Digital Marika Lindström.

Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä myös tutustumaan ja testaamaan uusia lipunmyyntipalveluja demopisteillä ennen niiden julkistusta sekä haastattelemaan VR:n johtoa ja asiantuntijoita. Tarjolla on pientä purtavaa, ja tilaisuus päättyy kello 10.

Esittelemme tilaisuudessa kaikkien uusien digipalveluiden ominaisuudet sekä kerromme, mikä käytännössä muuttuu asiakkaalle ja milloin. Samassa yhteydessä avaamme, millaista palautetta VR on saanut asiakkailtaan, sillä uudistukset on rakennettu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin heiltä saatujen kehitysehdotusten perusteella.

Ilmoitathan halukkuudestasi osallistua mediatilaisuuteen sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 030 70 123. Ilmoittautumisia pyydetään maanantaihin 10.6. mennessä.

Tilaisuus järjestetään Ison Pajan ravintolassa (Radiokatu 3, 00240 Helsinki).

Ystävällisin terveisin,
VR:n viestintä


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu