Lähijunilla entistä edullisemmin Lahdesta Helsinkiin

Lahti-Helsinki -välin lähijunaliikenteen kausilipun hinta laskee pysyvästi. Uusi, noin 13 % edullisempi kausilippu on myynnissä keskiviikosta 14. joulukuuta lähtien. Myös lähiliikenteen kertalippuja voi ostaa edullisemmin joulu-helmikuussa VR:n uusista myyntikanavista, VR Lähijunat -mobiilisovelluksessa sekä verkkokaupasta.

VR alentaa tuntuvasti lähijunaliikenteen Lahti-Helsinki -välin kausilippujen hintoja, esimerkiksi 30 päivän kausilipun hinta laskee lähes 40 euroa 298 eurosta 259 euroon. Uudet hinnat ovat voimassa 14. joulukuuta lähtien. Helsingin ja Lahden välillä lähijunia käyttää kuukausittain noin 65 000 asiakasta. VR lisäsi Z-junavuoroja Lahden ja Helsingin välille ensin elokuussa sekä viime sunnuntaina, kun aikataulukausi vaihtui.

– Lähiliikenteellä on Lahden ja Helsingin välillä erittäin hyvä junatarjonta, arkisin kaikkiaan 36 vuoroa. Tunnin kestävä matka ja edullisemmat hinnat ovat hyvä syy vaihtaa vaikkapa autosta junaan. Lähiliikenteen kertalipunkin saa nyt huomisesta alkaen tutustumistarjouksena Lahdesta Helsinkiin alle kympillä, sanoo VR:n lähiliikennejohtaja Topi Simola.

Kertaliput halvemmalla mobiilista ja verkosta

Lähiliikenteen kertalippuja voi ostaa joulu-helmikuussa alennettuun hintaan. Kaksi kuukautta kestävä tutustumistarjous alkaa keskiviikkona 14.12. ja koskee lähes kaikkia VR:n lähiliikenteen reittejä.

Tarjoushintaisia lippuja voi ostaa vain uusista myyntikanavista, eli VR Lähijunat -mobiilisovelluksesta ja uudistuneesta verkkokaupasta 14.12. alkaen. Kertalippujen alennukset ovat parhaimmillaan jopa 23 %. Lokakuussa lanseeratun uuden VR Lähijunat -sovelluksen on ottanut käyttöön jo 11 000 asiakasta.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu