Lähiliikenteessä myös huomenna torstaina 10.11. poikkeusaikatauluja

Huomenna torstaina 10.11. osa HSL:n lähiliikenteestä perutaan, jotta liikenne sujuisi mahdollisimman hyvin. Vuorojen harventamisen tarkoituksena on minimoida huonosta kelistä johtuvat häiriöt ja varmistaa aikataulujen pitävyys. Myös pöllyävä lumi voi aiheuttaa ongelmia. Vaikka radan kunnossapitoa tehostetaan, junaliikennettä vaikeuttaa erityisesti vaihteisiin kertyvä lumi.

Huomenna torstaina pääkaupunkiseudun HSL-liikenteessä ajetaan kaikki muut vuorot normaalisti, paitsi A- ja K-junien vuoroissa poikkeuksia:
• A-junat ajetaan ruuhka-aikoina 20 minuutin vuorovälillä
• K-junat ajetaan 20 minuutin vuorovälillä

Y- ja X-junat ajetaan normaalisti. Kaukoliikenteessä junavuorot ajetaan normaalisti ja tiistaina ja keskiviikkona peruttu IC164 klo 5:20 Porista Helsinkiin ajetaan aikataulun mukaisesti.

Muuttuvat talvikelit voivat jatkossakin aiheuttaa muutoksia junaliikenteeseen ja VR kehottaa matkustajia tarkistamaan junien aikataulut etukäteen sekä varaamaan aikaa ja malttia liikkumiseen.

Liikenteen sujumista voi seurata Junat Kartalla -palvelusta sekä vr.fi/liikennetilanne sekä VR:n sosiaalisen median kanavissa VR Yhteisellä matkalla Facebookissa sekä VRPalvelu Twitterissä.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu