Laura Ansaharju VR Groupin henkilöstöjohtajaksi

DI Laura Ansaharju (44) on nimitetty VR Groupin henkilöstöjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.4.2022. Ansaharju siirtyy tehtävään Finnairilta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2011 erilaisissa henkilöstön johto- ja kehittämistehtävissä.

Hyvä työntekijäkokemus mahdollistaa myös hyvän asiakaskokemuksen. Lauran monipuolinen kokemus henkilöstön kehittämisestä palvelu- ja logistiikka-alalla antaa hyvät lähtökohdat työntekijäkokemuksen parantamiseen VR:llä, asiakkaidemme parhaaksi”, iloitsee toimitusjohtaja Lauri Sipponen.

Tuskin maltan odottaa pääseväni aloittamaan työni VR:llä yhdessä henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa. Asiakaslähtöisen kulttuurin ja hyvinvoivan organisaation edistäminen kestävän kasvun ja uusiutumisen mahdollistajina innostavat. Lisäksi koen, että VR:n rooli vastuullisena yrityksenä paitsi ympäristön ja yhteiskunnan kannalta, myös turvallisuuden ja työntekijäkokemuksen kehittämisessä, antaa työlle poikkeuksellisen suuren merkityksen”, kommentoi Laura Ansaharju.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu