Lielahti–Kokemäki-hanke palkittiin aktiivisesta viestinnästä

Nokian Uutisten toimitus on myöntänyt Lielahti–Kokemäki-allianssihankkeelle Antti-patsaan.

Antti-patsas on Sanomalehtien Liiton huomionosoitus, joka myönnetään avoimen tiedonvälityksen merkityksen ymmärtävälle yhteisölle tai yksittäiselle ihmiselle. Vuosittain jaetaan yksi valtakunnallinen Antti-patsas, minkä lisäksi paikallislehdet jakavat patsaita tunnustukseksi paikallislehtien hyväksi tehdystä työstä.

Nokian Uutiset valitsi Lielahti–Kokemäki-hankkeen paikallisen palkinnon saajaksi, koska hankkeen edustajat ovat viestineet ajankohtaisista asioista aktiivisesti toimitukseen.

– Toimituksen ei ole tarvinnut etsiä tai vaatia juttuaiheita, vaan niitä on tarjottu oma-aloitteisesti, Nokian Uutisten päätoimittaja Minna Ala-Heikkilä kiittää. – Kun toimitus on ottanut hankkeen edustajiin yhteyttä, heidät on ollut helppo tavoittaa, ja yhteistyö on ollut mutkatonta ja sujuvaa.

Antti-patsaita on myönnetty vuodesta 1981 lähtien. Palkinnolla kunnioitetaan ensimmäisen suomenkielisen sanomalehden, Suomenkielisten Tieto-Sanomien julkaisijan, rovasti Antti Lizeliuksen (1708–1795) elämäntyötä. Palkinnot jaetaan joka vuosi Antin-päivän aikoihin.

Lue lisää palkinnosta 

Lielahti–Kokemäki-hanke päättyy pian

Liikenneviraston ja VR Trackin yhteistyössä suunnittelema ja toteuttama Lielahti–Kokemäki-hanke käsittää noin 90 kilometrin mittaisen rataosan perusparannuksen. Se on Euroopan ensimmäinen julkisen alan allianssihanke, ja sen kokonaisbudjetti on 106,4 miljoonaa euroa. Hanke alkoi vuonna 2011 ja valmistuu alkuvuonna 2015.

 


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu