Liikkumista Uudenmaan ja muun Suomen välillä rajoitetaan – poliisit tarkastavat matkustusoikeuden junissa 27.3. alkaen

Suomen hallitus on päättänyt rajoittaa liikkumista Uudenmaan maakunnan ja muun Suomen välillä. Liikkumisrajoitukset koskevat kaikkea Uudenmaan rajat ylittävää liikennettä, myös VR:n kauko- ja lähijunia. Liikkumisrajoitus on voimassa 27.3.-19.4., ja sinä aikana Uudenmaan rajan voi ylittää vain perustellusta syystä.  Rajoituksen voimassaoloaikana poliisit huolehtivat junissa matkustusoikeuden tarkastamisesta.

Liikkumisen rajoitukset ovat voimassa perjantaista 27.3. alkaen. Tänä aikana VR:n kauko- ja lähijunilla ei voi matkustaa Uudenmaan rajan yli ilman perusteltua syytä. Matkustusoikeuden tarkastaa junassa poliisi.

Mikäli asiakkaalla on ostettu 27.3.-19.4. väliselle ajalle Uudenmaan rajan ylittävä VR:n lähi- tai kaukoliikenteen kertalippu, hän voi joustavasti muuttaa sen ajankohtaa tai perua lipun. Lisätietoa lippuehdoista ja koronan vaikutuksesta matkustamiseen: https://uusi.vr.fi/korona.

Matkustusoikeuden tarkastamisella ei ole vaikutusta junien kulkuun tai muuhun junamatkustamiseen, vaan liikenne sujuu normaalisti.  

 


Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Pörssitiedotteet

Pörssitiedotteet löydät täältä

VR etusivu VR Transpoint etusivu VR Fleetcare etusivu Pohjolanliikenne etusivu Avecra etusivu