Liikkumista Uudenmaan ja muun Suomen välillä rajoitetaan – poliisit tarkastavat matkustusoikeuden junissa 27.3. alkaen

Suomen hallitus on päättänyt rajoittaa liikkumista Uudenmaan maakunnan ja muun Suomen välillä. Liikkumisrajoitukset koskevat kaikkea Uudenmaan rajat ylittävää liikennettä, myös VR:n kauko- ja lähijunia. Liikkumisrajoitus on voimassa 27.3.-19.4., ja sinä aikana Uudenmaan rajan voi ylittää vain perustellusta syystä.  Rajoituksen voimassaoloaikana poliisit huolehtivat junissa matkustusoikeuden tarkastamisesta.

Liikkumisen rajoitukset ovat voimassa perjantaista 27.3. alkaen. Tänä aikana VR:n kauko- ja lähijunilla ei voi matkustaa Uudenmaan rajan yli ilman perusteltua syytä. Matkustusoikeuden tarkastaa junassa poliisi.

Mikäli asiakkaalla on ostettu 27.3.-19.4. väliselle ajalle Uudenmaan rajan ylittävä VR:n lähi- tai kaukoliikenteen kertalippu, hän voi joustavasti muuttaa sen ajankohtaa tai perua lipun. Lisätietoa lippuehdoista ja koronan vaikutuksesta matkustamiseen: https://uusi.vr.fi/korona.

Matkustusoikeuden tarkastamisella ei ole vaikutusta junien kulkuun tai muuhun junamatkustamiseen, vaan liikenne sujuu normaalisti.  

 


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu