Loppuvuoden odotetut yöjunaliput myyntiin 15.10 – samalla myyntiin yöjunat vuodeksi eteenpäin

VR tuo torstaina 15.10 klo 10 myyntiin loppuvuoden yöjunat. Samalla myyntiin tulee kaikki yöjunavuorot vuodeksi eteenpäin, aina 30.10.2021 saakka. Nyt asiakkaat voivat varata yöjunia peräti vuoden päähän. VR haluaa helpottaa pitkän tähtäimen lomasuunnittelua ja tukea matkustamista kotimaassa.

Myyntiin tuleva yöjunaliikenne vastaa laajuudeltaan viime vuosien tarjontaa. Joululle, uudelle vuodelle, talvilomille ja pääsiäiselle on tuttuun tapaan enemmän junavuoroja. VR haluaa kannustaa matkustamaan turvallisesti junalla kotimaassa, kun matkustusta ulkomaille ei suositella. Junissa terveysturvallisuudesta pidetään monin tavoin huolta. Yöjunien makuuhytissä voi majoittua vain saman seurueen jäseniä, eli yksittäistä makuupaikkaa ei voi varata.

”Olemme iloisia, että voimme tuoda yöjunavuorot myyntiin vuodeksi eteenpäin. Turvallisen junamatkustamisen ansiosta lomia voi suunnitella ja fiilistellä levollisin mielin jo hyvissä ajoin. Sesonkiaikojen yöjunat ovat suosittuja ja niiden perään onkin jo kyselty. Yöjunan hytissä on erityisen turvallista ja hauskaa matkustaa. Hytissä saa olla rauhassa oman porukan kesken ilman kasvomaskeja ja hyttiin voi tilata ravintolavaunusta ruokaa", sanoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.

Makuuhytin lisäksi yöjunissa on varattavissa tavallisia istumapaikkoja. Istumapaikalla ja junassa liikkuessa VR suosittelee kasvomaskin käyttöä.

Yöjunien hintoja laskettu – syyslomamatkoissa vielä tilaa

VR on alentanut yöjunien hintaa, kampanjahinnat ovat lähes -50 % normaalihinnoista. Kahden aikuisen sekä auton matka pohjoiseen taittuu omassa hyvin varustellussa hytissä alle 150 euron. Myös päiväjunien eri reiteille ympäri Suomen on lisätty tavallista edullisempia hintoja.

“Perinteisten suosikkikohteiden lisäksi kauniissa kotimaassamme on lukuisia upeita paikkoja jokaisena vuodenaikana. Verkkosivuillemme on koostettu matkavinkkejä monipuolisesti ympäri Suomen. Haluamme inspiroida ihmisiä matkustamaan ekologisesti ja turvallisesti junalla Suomen tuttuihin ja tuntemattomampiin kohteisiin – nyt vielä erityisen matalilla hinnoilla”, Simola sanoo.

Juuri käynnistyneen syyslomasesongin yöjunissa on vielä vapaita paikkoja. Osa suosituimmista junavuoroista saattaa olla loppuunmyyty, mutta suurimmassa osassa vuoroja on vielä tilaa.

Tutustu junalomavinkkeihin täältä vr.fi/junaloma.

Kampanjahinnat alla (1-2 hlöä ja auto):

• Alkaen 139 € makuuvaunun alakerran hytissä, normaalihinta alkaen 254 €
• Alkaen 149 € makuuvaunun yläkerran hytissä, jossa wc ja suihku, normaalihinta alkaen 264 €


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu