Luottoluokittaja Standard and Poor’s asettaa VR-Yhtymän tasolle A+

Luottoluokittaja Standard and Poor’s on arvioinut VR-Yhtymän taloudellisen suorituskyvyn hyvälle A+ -tasolle. VR-Yhtymän luottoluokitustaso on arvioitu osana HSL:n kilpailutukseen valmistautumista. Saavutettu A+ -taso antaa VR-Yhtymälle hyvät lähtökohdat HSL-kilpailutukseen.


VR-Yhtymä on arvioittanut luottoluokitustasonsa kansainvälisellä Standard & Poor’s luottoluokittajalla. VR-Yhtymälle myönnetty luottoluokitus A+ tarkoittaa, että yhtiö on vakavarainen ja sen tulevaisuudennäkymä on vakaa. Luottoluokituksen määritteleminen liittyy VR:n valmistautumiseen Helsingin seudun lähiliikenteen kilpailutukseen, jossa yhtenä vaatimuksena kilpailuun osallistuville operaattoreille on erinomaisen taloudellisen suorituskyvyn ja vakavaraisuuden osoittaminen kansainvälisellä luottoluokituksella. Standard and Poor’s toteaa tiedotteessaan, että VR pystyy säilyttämään vakaan asemansa matkustajaliikenteen kilpailun avauduttuakin.


"Olen hyvilläni, että VR on nyt kansainvälisestikin todettu taloudellisesti hyvin hoidetuksi ja kilpailukykyiseksi yhtiöksi. A+ luottoluokitus antaa meille erinomaiset lähtökohdat osallistua lähiliikenteen kilpailutukseen", sanoo toimitusjohtaja Rolf Jansson.


Lue Standard and Poor’s:n tiedote aiheesta täältä.
(Huom. Tiedote on julkaistu 22.5.2018 klo 13.01 EDT. Tiedotteen lukeminen edellyttää rekisteröitymistä.)


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu