Maailman nopeimmat lihapullat ja muut ravintolavaunun suosikkiannokset kotiovelle toimitettuna – lihapulla-auto on tehnyt paluun

Poikkeustilan uusien koronalinjausten vuoksi VR sulki päiväjunien ravintolavaunut 8.3. Maailman nopeimpia lihapullia pääsee silti nauttimaan, kun viime keväältä tuttu lihapulla-auto on lähtenyt taas liikenteeseen. Sähköllä kulkeva auto toimittaa ravintolavaunun suosikkiannoksia suoraan kotiovelle toimitettuna.

Kun ravintolat suljettiin ensimmäistä kertaa viime keväänä, VR innovoi ketterästi lihapulla-auton, joka tarjoaa helpon ruokaratkaisun etätyöläisille ja -koululaisille. Nyt uuden sulun myötä verkkokauppa on taas avattu ja lihapulla-auto on lähtenyt liikenteeseen. Tilauksia toimitetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin pääkaupunkiseudulla Kehä 1:n sisällä.

”Kun tieto ravintoloiden sulusta tuli, meille oli selvää, että lihapulla-auto lähtee taas liikenteeseen ilahduttamaan asiakkaitamme. Kotiin toimitetut herkulliset annokset saivat asiakkailta viime keväänä innostuneen vastaanoton. Myös nyt poikkeusaikana pääsee nauttimaan legendaarisia maailman nopeimpia lihapullia”, kertoo ravintolavaunun tuotteista vastaava tuotepäällikkö Tapio ”Chef Tapsa” Kyllönen.

Valittavana on ravintolavaunun neljä suosituinta suolaista annosta; lihapullat ja perunamuusi, lohikeitto, pasta Carbonara sekä tomaatti-pestopasta. Annosten hinta on 9 euroa, lapsille on tarjolla lihapulla-annos viidellä eurolla. Toimitus on ilmainen yli 25 euron tilauksiin, muutoin 3 euroa. Verkkokaupasta voi tilata joko yksittäisiä annoksia tai erilaisia perhepaketteja. Ruuat toimitetaan asiakkaille lämmitystä vaille valmiina.

”Ravintolavaunun kaikkien aikojen suosituin annos on lihapullat, ja niitä toimitettiin eniten myös viime keväänä koteihin. Lihapulla-auto ei kuitenkaan toimita pelkkiä lihapullia, vaan tarjontaa on eri mieltymyksiin ja ruokavalioihin. Lohikeitto ja Carbonara ovat kestosuosikkeja, ja tomaatti-pestopasta uusimpana tulokkaana on vakiinnuttanut asemansa etenkin kasvissyöjien keskuudessa. Jokainen voi valita lempiannoksensa eikä tarvitse tehdä kompromisseja siitä, mitä tänään syötäisiin”, Kyllönen kertoo.

Etätyön määrä on koronan myötä lisääntynyt, ja nyt sulkutilan alettua myös yläasteikäiset ovat siirtyneet etäkouluun. Lihapulla-auton avulla saa maittavaa, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa vaivattomasti koko perheelle.

Lisätietoja palvelusta ja tilaukset osoitteesta: lihapullat.vr.fi


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu