Matkaketjuilla sujuvampaa matkustamista – VR Matkalla -sovelluksesta liput myös paikallisliikenteeseen

Yhteistyössä ovat mukana tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi Tampere, Oulu, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Kuopio ja Rovaniemi. Jatkoyhteyden näiden kaupunkien paikallisliikenteeseen voi ostaa VR Matkalla -sovelluksesta junalipun oston yhteydessä.

VR Matkalla -sovelluksen kautta ostetaan kuukausittain tuhansia paikallisliikenteen lippuja ja määrä on kasvussa. Mukana on tällä hetkellä yhdeksän kaupunkia ja VR käy parhaillaan neuvotteluja neljän kaupungin kanssa palvelun laajentamiseksi. Tavoitteena on laajentaa yhteistyötä koko maan laajuiseksi.

”Matkaketju-yhteistyön ansiosta asiakas voi ostaa sujuvasti loma- tai työmatkansa kaikki joukkoliikenteen liput samasta sovelluksesta, ilman kaupunkikohtaisten sovellusten lataamista. Liput ja koko matkan tiedot pysyvät näin hyvässä tallessa samassa paikassa”, kertoo VR:n palvelu- ja asiakaskokemuksesta vastaava Marika Schugk. 

Junalla Lappiin – loppumatka bussilla tai vuokra-autolla 

Pohjoisen hiihto- ja laskettelusesonki on pian alkamassa ja moni suunnittelee junamatkaa Lapin hiihtokeskuksiin. 

”Rovaniemen, Kolarin ja Kemijärven asemilta pääsee sujuvasti jatkamaan matkaa kohteeseen joko autojunan matkassa kulkeneella omalla autolla, jatkoyhteysbussilla, vuokra-autolla tai vaikkapa taksilla”, kertoo Schugk. 

Vuoden 2024 alkupuolella jatkoyhteysbussin voi varata suoraan vr.fi:stä yöjunamatkan varauksen yhteydessä. Omiin tarpeisiisi parhaan mahdollisen jatkoyhteyden löydät vr.fi:stä.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu