Muutoksia junien kulkuun 28.6.

Ratatyö vaikuttaa kaukojunaliikenteeseen Helsinki–Turku-välillä 28.6. Myös lähijunien lähtöraiteissa on muutoksia Helsingissä ja Pasilassa.

Vaurioituneen ajolangan vaihto tehdään Helsingissä 28.6. sunnuntain kello 0.00 ja maanantaiaamun kello 4.00 välisenä aikana.

Kyseisenä ajankohtana kaikki Turun suuntaan kulkevat ja saapuvat kaukoliikennejunat liikennöivät vain välillä Turku-Kirkkonummi-Turku. Suora bussikuljetus on järjestetty Helsingin ja Kirkkonummen välille. Väliasemilta kulkee normaalisti lähijunia Kirkkonummelle ja Helsinkiin.

Kaikki Kirkkonummen ja Vantaankosken suuntaan kulkevat lähijunat lähtevät Helsingissä raiteilta 16 -19 ja Pasilassa raiteelta 9. Helsingin suuntaan kulkevat rantaradan junat lähtevät Pasilassa raiteelta 8. Myös muut muutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja ratatöistä johtuvista poikkeusjärjestelyistä ja korvaavien kuljetusten aikatauluista löytyy VR:n verkkosivuilta. Järjestelyistä voi kysyä myös asemien lipunmyynneistä ja VR Asiakaspalvelusta. Lisäksi tiedot päivittyvät VR:n verkkosivujen matkahakuun.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu