Nimitys: Marko Hyvärinen VR Groupin CFO:ksi

KTM, DI Marko Hyvärinen, 48, on nimitetty VR Groupin taloudesta, rahoituksesta, hankinnasta ja IT:stä vastaavaksi johtajaksi (CFO) sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi. 

Hyvärinen siirtyy VR:lle valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosastolta, jossa hän on työskennellyt finanssineuvoksena vuodesta 2015 lähtien vastaten useiden valtionyhtiöiden omistajastrategisesta ohjauksesta. Hyvärisellä on 20 vuoden kokemus johtotehtävistä pankki- ja sijoitusalalta mm. Nordeasta ja FIMistä, jossa hän toimi 7 vuotta CFO:na ennen siirtymistään valtioneuvoston kansliaan. Hyvärinen on ollut myös VR Groupin hallituksen jäsen keväästä 2017. Hän aloittaa uudessa tehtävässä alkusyksyn aikana. 

- Marko Hyvärinen tuo kokemuksellaan ja osaamisellaan vankkaa kykyä kehittää VR-konsernin keskeisiä toimintoja. Toivotan hänelle menestystä VR Groupin CFO:n tehtävässä, sanoo VR Groupin toimitusjohtaja Rolf Jansson

- Otan suurella mielenkiinnolla ja innolla vastaan haasteellisen tehtävän hyvässä, kehittyvässä suomalaisessa yrityksessä, toteaa Hyvärinen.


Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Pörssitiedotteet

Pörssitiedotteet löydät täältä

VR etusivu VR Transpoint etusivu VR Fleetcare etusivu Pohjolanliikenne etusivu Avecra etusivu