Nimitys: Marko Hyvärinen VR Groupin CFO:ksi

KTM, DI Marko Hyvärinen, 48, on nimitetty VR Groupin taloudesta, rahoituksesta, hankinnasta ja IT:stä vastaavaksi johtajaksi (CFO) sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi. 

Hyvärinen siirtyy VR:lle valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosastolta, jossa hän on työskennellyt finanssineuvoksena vuodesta 2015 lähtien vastaten useiden valtionyhtiöiden omistajastrategisesta ohjauksesta. Hyvärisellä on 20 vuoden kokemus johtotehtävistä pankki- ja sijoitusalalta mm. Nordeasta ja FIMistä, jossa hän toimi 7 vuotta CFO:na ennen siirtymistään valtioneuvoston kansliaan. Hyvärinen on ollut myös VR Groupin hallituksen jäsen keväästä 2017. Hän aloittaa uudessa tehtävässä alkusyksyn aikana. 

- Marko Hyvärinen tuo kokemuksellaan ja osaamisellaan vankkaa kykyä kehittää VR-konsernin keskeisiä toimintoja. Toivotan hänelle menestystä VR Groupin CFO:n tehtävässä, sanoo VR Groupin toimitusjohtaja Rolf Jansson

- Otan suurella mielenkiinnolla ja innolla vastaan haasteellisen tehtävän hyvässä, kehittyvässä suomalaisessa yrityksessä, toteaa Hyvärinen.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu