Pääsiäisen päiväjunissa vielä tilaa – matkaketjuilla sujuvasti keväthangille

Pääsiäisen päiväjuniin löytyy vielä paikkoja. Suosituimmat päiväjunareitit pääsiäisen aikaan ovat Helsinki–Tampere sekä Helsinki–Turku. Yöjunien hytit ja autopaikat pohjoiseen ovat täyttyneet tänäkin pääsiäisenä hyvin. Kolari nousee tänä vuonna yhtenä suosikkikohteena.

”Pääsiäinen on kevään merkittävin junamatkustamisen sesonki. Ratavaurion aiheuttaneiden kalustohaasteiden jälkeen olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että pääsemme pääsiäiseksi palaamaan normaaleihin vuoroihin ja aikatauluihin. Ostamalla lipun ajoissa varmistat paikkasi haluamallasi junavuorolla ja pääset sujuvasti pääsiäisen viettoon”, kertoo kaukoliikenteen johtaja Piia Tyynilä.

Junalipun yhteydessä voi ostaa myös bussilipun hiihto- tai luontokohteeseen

Kaukoliikenteen yhteysbussien lippuja voi nyt ostaa junalipun oston yhteydessä VR.fi-sivustolta. Asiakkaat voivat hakea suoraan reittiä haluamaltaan lähtöasemalta perille kohteeseen asti, jolloin osa matkasta taittuu junalla ja osa bussilla. Matkahaku näyttää parhaan junayhteyden sekä tarjoaa mahdollisuuden lisätä bussimatkan samalle tilaukselle.

Yhteysbussit tuovat ilman omaa autoa matkustavien asiakkaiden saataville entistä laajemman valikoiman matkakohteita.

”Haluamme tarjota entistä parempia ja sujuvampia matkustamisen palveluita asiakkaillemme. Kaukoliikenteen yhteysbussien lisääminen valikoimaan tuo erityisesti Pohjois-Suomen tärkeät matkailualueet, ensimmäisessä vaiheessa hiihtokeskukset ja luontokohteet, helpommin saavutettaviksi”, sanoo Tyynilä.

Lue lisää täältä.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu