Päivitys junaliikennetilanteeseen: Junaliikenteessä mahdollisesti useita vuorojen supistuksia 1.2.

Junaliikenteessä voi olla torstaina 1.2. perumisia tai muutoksia junavuoroissa hankalista sääolosuhteista ja Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n ja Veturimiesten liiton VML:n ilmoittamista mahdollisista ylityökielloista johtuen. Jotkut vuorot voidaan perua kokonaan tai kaukoliikenteessä ajaa osin linja-autolla. Myös tavaraliikenteelle aiheutuu todennäköisesti perumisia ja myöhästymisiä.

Tämän hetken tiedon mukaan aamun kaukojunat pystytään ajamaan normaalisti. VR kertoo tilanteesta aamun aikana.

Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä ajetaan huomenna harvennetuin vuoroin. Pidennetyllä vuorovälillä mahdollistetaan vaihteiden lumityöt ja pyritään varmistamaan, että jäljellä oleva liikenne voitaisiin ajaa aikataulussa. Harvennettu vuorotarjonta koskee ainakin HSL-liikenteen A- ja K-junia, joihin lisätään yksikköjä palvelutason ylläpitämiseksi. VR tiedotti aiemmin tänään vuorojen supistuksista sääolojen vuoksi: http://www.vrgroup.fi/fi/vrgroup/uutishuone/uutiset-ja-tiedotteet/junaliikenteessa-varaudutaan-runsaisiin-lumisateisiin-hsl-lahiliikenteessa-supistuksia-torstaina-122018--310120181242/

Seuraa liikennetietoja vr.fi:ssä ja Twitterissä @VRpalvelu-tilillä. Lisätietoja voi kysyä myös VR:n henkilökunnalta tai asiakaspalvelun numerosta 0800 166888. Liikennevirasto tiedottaa rautatieasemilla ajankohtaisesta liikennetilanteesta.

Lisätietoja medialle: VR Groupin mediadesk 03070123


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu