Perjantai-iltana ajetaan muutamia lähijunia – kaukojunia peruttu edelleen

Lähijunaliikenne käynnistyy osittain perjantai-iltana 1.11.2013. Laittoman veturinkuljettajien lakon on määrä loppua kello 17. Junaliikenne ei kuitenkaan palaudu normaaliksi perjantain aikana. Perjantaina lähiliikenteessä ajetaan vain Z-, R-, H-, T- ja L-junia sekä Riihimäki-Lahti taajamajunia. Näidenkin linjojen vuoroista ajetaan vain muutamia.

Ajantasaista tietoa junaliikenteen muutoksista julkaistaan VR:n liikennetiedotteissa. http://www.vr.fi/fi/index/aikataulut/liikennetilanne/liikennetiedotteet.html.stx

Lauantaina junaliikenne pyritään ajamaan normaalisti. Tällöin voimassa ovat sunnuntaiaikataulut pyhäinpäivän vuoksi. Muutokset junaliikenteeseen ovat kuitenkin mahdollisia. Kaukojunia liikennöidään torstai-iltana tehdyn suunnitelman mukaisesti. Lakon vuoksi noin 50 kaukojunaa on peruttu. VR:n asiakkaat voivat hakea korvausta lakon vuoksi käyttämättä jääneistä junalipuista. VR:n asiakaspalvelu käsittelee korvaushakemukset tapauskohtaisesti. VR:n aikatauluhaku ja HSL:n reittiopas eivät tällä hetkellä anna ajantasaista tietoa ajettavista lähijunavuoroista.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu