Ratainfran häiriöt pää- ja rantaradalla aiheuttavat VR:n kauko- ja lähiliikenteen matkustajille myöhästymisiä perjantain aikana

Kaksi ratainfran häiriötä aiheuttaa tänään noin 30 minuutin myöhästymisiä merkittävälle osalle VR:n kauko- ja lähiliikenteen matkustajia. Myös yksittäiset pidemmät myöhästymiset ovat mahdollisia. Oman junan tilanne kannattaa tarkistaa verkosta https://www.vr.fi/junaliikenne-nyt. VR pahoittelee häiriöistä johtuvaa haittaa asiakkaille.

Ratainfrassa on ilmennyt tänään kaksi vikaa. Rataliikennekeskus sai osittain korjattua ilkivallasta johtuneen järjestelmävian pääradalla Hämeenlinnan ja Toijalan välillä. Osittaisesta korjauksesta huolimatta vika vaikuttaa edelleen junaliikenteeseen. Sen sijaan toista, Helsingin ja Kupittaan (Turku) välisellä rantaradalla ilmennyttä järjestelmävikaa ei olla vielä korjattu.

”Suurin osa perjantain kauko- ja lähiliikenteen junista on tänään myöhässä. Emme ole perumassa junavuoroja, joten oman junan tilanne kannattaa tarkistaa vr.fi:stä. Olemme äärimmäisen pahoillamme ratavaurioiden aiheuttamasta haitasta asiakkaillemme”, sanoo kaukoliikenteen johtaja Piia Tyynilä.

Viestimme asiakkaillemme vr.fi:ssä ja VR Matkalla -sovelluksessa sekä sosiaalisen median kanavissamme. Myös junahenkilökunta ohjeistaa asiakkaita junissa ja asemilla.

Myöhästyneestä junasta voi hakea korvausta vr.fi:n kautta, jos juna myöhästyi vähintään 60 minuuttia lipussa näkyvästä saapumisajasta. Ohjeet korvauksiin löytyvät täältä.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu