Ratatöiden vuoksi junia korvataan busseilla Jyväskylä–Jämsä-välillä

Ratatyöt vaikuttavat junien kulkuun Jyväskylän ja Jämsän välillä viikonloppuna 11-12.7. Yhteensä viisi aamulla ja aamupäivällä liikennöivää junaa korvataan molempina päivinä linja-autoilla.

Lauantaina korvataan Jyväskylästä Jämsään klo 6.22 (IC 82) ja sen lisäksi sekä lauantaina että sunnuntaina korvataan klo 7.19 (S 84) lähtevät junat noin puoli tuntia junien lähtöaikaa aikaisemmin lähtevällä bussilla. Lisäksi korvataan klo 10.13 lähtevä InterCity-juna bussilla, joka lähtee Jyväskylästä junan lähtöaikaan. Jämsästä on junayhteydet Tampereen suuntaan.

Samoin sekä lauantaina että sunnuntaina korvataan Jämsästä Jyväskylään klo 10.06 (IC 83) sekä klo 12.09 (IC 85) lähtevät junat. Jyväskylästä on yhteydet junalla Pieksämäen suuntaan.

Linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja, joten matka-aika pidentyy. Korvaavissa linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Niissä käyvät myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöiden vaikutuksista junaliikenteeseen saa asemilta, VR Asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 900 (1,99 euro/puhelu + pvm) tai vr.fi-sivuilta. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu