Sähköratavauriolla vaikutuksia aamun junaliikenteeseen pääradalla – useita kaukojunavuoroja perutaan

Fintraffic on tiedottanut sähköratavauriosta, joka on keskeyttänyt junaliikenteen Tampere - Parkano välillä. Sähköratavaurion korjausarvio on maanantaina kello 12.

Junaliikenteen keskeytymisellä välillä Tampere - Parkano on vaikutuksia maanantain junaliikenteeseen, ja useita aamun kaukojunavuoroja tullaan perumaan kokonaan. Pohjoisesta päin tulevat aamujunat peruuntuvat Vaasasta, Oulusta ja Kokkolasta. Vaasasta perutaan junavuorot, jotka lähtevät ennen kello 10. Oulusta perutaan kaikki junat, jotka lähtevät ennen kello 08. Kokkolasta lähtevä IC 52 on myös peruttu. Korvaavia kuljetuksia ei ole saatavilla.

Tilanteella on vaikutuksia myös Helsingistä lähteviin, pääradan kautta kulkeviin aamuvuoroihin, ja myös osa niistä tullaan perumaan. Tarkemmat tiedot perutuista junista löytyvät vr.fi/junaliikenne-nyt -sivulta.

Matkustajien kannattaa seurata peruutuksia ja ajankohtaista tilannetta VR:n verkkopalvelusta osoitteessa vr.fi/junaliikenne-nyt sekä VR:n sovelluksesta. VR korvaa perutuista junavuoroista maksetun lipun hinnan asiakkaalle. Hyvitystä voi hakea VR:n sivuilta lomakkeella: https://lomakkeet.vr.fi/fi/korvaus-lisakulut .

Pahoittelemme matkustajille aiheutuvaa haittaa.

Tiedote korjattu 5:46 - Sähköratavaurio välillä Tampere - Parkano


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu