Topi Simola VR Groupin matkustajaliikennejohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri Topi Simola, 42, on nimitetty VR Groupin matkustajaliikennejohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä elokuun alussa 2019. Simola on toiminut vuodesta 2017 Cabonline Finland Oy:n toimitusjohtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa viisi vuotta VR Groupin lähiliikennejohtajana ja kehitysjohtajana.

"Topi Simolalla on vahva kokemus kilpailullisesta kuluttajaliiketoiminnasta ja digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Topi myös tuntee VR:n matkustajaliikenteen organisaation ennestään ja hänen näkemyksensä liikennealan kehittämiseksi entistäkin asiakaslähtöisemmäksi, esimerkiksi matkaketjujen avulla, on selkeä suunta tulevaisuuteen. Olen hyvin tyytyväinen, että saamme hänet vahvistamaan johtoryhmäämme", iloitsee toimitusjohtaja Rolf Jansson.

"On hienoa päästä mukaan uudistuvan VR:n vahvaan tiimiin kehittämään voittavaa asiakaskokemusta. Koko liikenteen toimiala on ilmastonmuutoksen, digitalisaation ja kaupungistumiskehityksen myötä murroksessa. Tavoitteeni on rakentaa raideliikenteen ympärille palvelukokonaisuus, josta löytyy jokaiselle kuluttajalle aito vaihtoehto oman auton käytölle", sanoo Topi Simola.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu