Veturinkuljettajien ylityö- ja vuoronvaihtokielto vaikuttaa junaliikenteeseen

Rautatiealan Unioni RAU on asettanut ylityö- ja vuoronvaihtokiellon, joka koskee sen työehtosopimuksen piirissä olevia jäseniä. Liitto on asettanut ylityö- ja vuoronvaihtokiellon alkaen 17.2. klo 00:00. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto liittyy meneillään oleviin TES-neuvotteluihin. 

VR Groupissa ylityö- ja vuoronvaihtokielto koskee kaikkia kauko-, lähi- ja tavaraliikenteen veturinkuljettajia. Pyrimme parhaamme mukaan minimoimaan asiakasvaikutuksen, mutta ylityö- ja vuoronvaihtokielto voi kuitenkin vaikuttaa junaliikenteeseen ja näkyä peruttuina junavuoroina lähi-, kauko-, ja tavaraliikenteessä. 

Palvelualojen työnantajat Palta ry:n ja Rautatiealan Unioni RAU:n neuvottelut jatkuvat edelleen. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme sen vaikutuksista junaliikenteeseen. 

Ajantasainen tieto liikenteestä löytyy verkkosivuiltamme osoitteessa vr.fi/liikennetilanne. Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme normaalisti. Pahoittelemme ylityö- ja vuoronvaihtokiellosta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu