Viihtyisiä kahvila- ja kioskipalveluja Tikkurilan asemalle

Tikkurilan rautatieasemalla sijaitseva kauppakeskus Dixi avaa ovensa asiakkaille tänään 15.1. Avecra palvelee matkustajia ja Dixin asiakkaita Robert’s Coffee -kahvilassa ja kahdessa [email protected]  

– Asemasillan tasolla meillä on iso ja tilava kioski, josta on nopea käynti junalaitureille, Avecran kehityspäällikkö Sanna Närhinen kertoo. Lisäksi osana kioskia avataan Roberts’s Coffeen Musta Kahvi, joka keskittyy nimensä mukaisesti hyvän mustan kahvin tarjoamiseen. Musta Kahvi on suunnittelutoimisto Vanhatapio & Saksin ja Robert’s Coffeen yhteistyössä kehittämä uusi kahvikonsepti. 

– Liikepaikkamme ovat erinomaiset, kulkuyhteydet hyvät ja asiakasvirrat suuria varsinkin Kehäradan liikennöinnin alettua, Närhinen jatkaa.  

Erikoiskahveja ja nopeaa asiointia

Matkakeskuksen katutasossa, ykkösraiteen vieressä avataan viihtyisä ja tyylikäs Robert’s Coffee -kahvila. Robert’s Coffeen tuotevalikoima sisältää monipuolisen erikoiskahvivalikoiman sekä makeiden ja suolaisten kahvileipien lisäksi myös salaatteja. Kahvilan asiakaskunnan odotetaan koostuvan junamatkustajien lisäksi vantaalaisista hyvän kahvin ystävistä.  

[email protected] tarjoaa monipuolisia kioskipalveluja myös Dixin laituritasolla ykköslaiturin vieressä. Sekä kioskista että kahvilasta on vain muutaman askeleen matka junan kyytiin.  

Avecra Oy on osa VR-konsernia. VR:n lipunmyynti aloitti toimintansa Dixin asema- ja kauppakeskuksen tiloissa 2.1.2015.  

Lisää Dixistä:  

dixi.fi

facebook.com/kauppakeskusdixi


Tilaa mediatiedotteet sähköpostiisi

Pörssitiedotteet

Pörssitiedotteet löydät täältä

VR etusivu VR Transpoint etusivu VR Fleetcare etusivu Pohjolanliikenne etusivu Avecra etusivu