VR ajaa festarijunia kesän tapahtumiin

Junalla pääsee kätevästi kesän tapahtumiin ympäri Suomen. Lisäksi VR järjestää ylimääräisiä junia suurimmille musiikkifestivaaleille.  

Festarijunat vievät kesä-heinäkuussa Provinssirockiin Seinäjoella, Summer Up -tapahtumaan Lahdessa, Ruisrockiin Turussa, Ilosaarirockiin Joensuussa, Kotkan Meripäiville ja Pori Jazzeille. VR järjestää lisäliikennettä myös AC/DC-yhtyeen Hämeenlinnan-konsertista aamuyöllä 23. heinäkuuta.

Festarijuna on ylimääräinen juna, joka kyyditsee festarikävijöitä tapahtumiin ja sieltä takaisin. Festarijunilla on omat aikataulut, jotka on sovitettu ohjelman kulkuun. Festarijunien pysähdyspaikat voivat poiketa normaalin junaliikenteen pysähdyspaikoista.

Festarijunien aikataulut löytyvät VR:n verkkosivuilta. Ne päivittyvät myös verkkosivujen matkahakuun. Ylimääräiset junat ovat avoimia kaikille, myös muille kuin festivaaliväelle.

Liput festarijuniin ovat myynnissä kaikissa VR:n myyntikanavissa. Matkalipun voi ostaa esimerkiksi VR:n verkkokaupasta, VR Mobiilista, R-kioskeilta, asemien lipunmyynnistä, lippuautomaateista ja puhelimitse VR:n asiakaspalvelusta. Hinnat vastaavat tavallisten junalippujen hintoja.

VR:n asiakasohjelma Veturiin liittyneille on tarjolla monenlaisia etuja festareille ja muihin kesäkohteisiin. Veturilaisilla on myös mahdollisuus osallistua arvontoihin, joissa on palkintoina festivaalilippupaketteja. Veturilaiset saavat hintaetujen ja arvontamahdollisuuksien lisäksi ennakkotietoa erilaisista tarjouksista, eduista ja uutuuksista. Liittyminen asiakasohjelmaan onnistuu helposti ja maksutta verkossa.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu