VR Group tarjoaa kesätöitä 100 nuorelle

VR Group rekrytoi kesäksi 100 nuorta osaajaa eri tehtäviin konsernissa. Haku on parhaillaan käynnissä.

VR Group tarjoaa tulevana kesänä 100 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa eri-ikäisille nuorille asiakaspalvelu-, ratapiha-, toimisto- ja suunnittelutehtävissä konsernin eri liiketoiminnoissa ympäri Suomea. Kesätyöntekijöitä haetaan parhaillaan.

VR Group on vastuullinen työnantaja, joka haluaa tukea nuorten työllistymistä. Konserni tarjoaa nuorille monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kerryttää työkokemusta. Lisäksi kesätyökampanjassa huomioidaan 15–17-vuotiaat nuoret, joilla on myös mahdollisuus päästä tutustumaan työelämään ja ison yrityksen toimintaan.

– Kesätyökampanjan tavoitteena on auttaa nuoria pääsemään kiinni työelämään. VR haluaa kantaa oman osansa satavuotiaan Suomen tulevasta menestyksestä tarjoamalla nuorille mahdollisuuden tehdä kesätöitä konsernin palveluksessa. Osa työpaikoista on suunnattu nuoremmille, joille on myös tärkeää päästä tutustumaan työelämään oikeissa töissä. Kesätyökampanjalla VR osoittaa vastuullisuuttaan ja haluaan olla mukana vaikuttamassa yhteiskuntamme hyvinvointiin, sanoo henkilöstöjohtaja Timo Koskinen.

VR Group on yksi Suomi 100 -juhlavuoden yritysyhteistyökumppaneista, ja kesätyökampanja kuuluu juhlavuoden hankkeisiin. VR Group on mukana myös Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

VR Group työllistää lähes 8 000 eri alojen osaajaa ja on yksi Suomen suurimmista työnantajista.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu