VR Group tukee asemien ravintolayrittäjiä vaikeassa tilanteessa – vapautuksia touko-kesäkuun vuokramaksuihin

VR Group osoittaa tukensa kiinteistöissään toimiville ravintola- ja kahvilayrittäjille koronaviruspandemian aiheuttamassa vaikeassa tilanteessa ja jättää näiltä kokonaan perimättä touko- ja kesäkuun vuokrat.

– Haluamme osaltamme helpottaa erityisesti pienyrittäjien selviytymistä koronakriisin yli ja tukea näiden toiminnan jatkuvuutta. Koemme tärkeäksi, että rautatieasemien palvelut palautuvat ennalleen epidemia-aallon päätyttyä, toteaa VR Groupin kiinteistöjohtaja Juha Antti Juutinen.

Vuokravapautusten taustalla on eduskunnan päätös sulkea ravintolat koronapandemian leviämisen hillitsemiseksi toukokuun loppuun saakka. VR Group käy tapauskohtaisesti myös asemien muiden toimijoiden kanssa neuvotteluja tilannetta helpottavista järjestelyistä, kuten joustoista vuokrien takaisinmaksun aikatauluun. 

VR Groupin kiinteistöyksikkö hallinnoi ja kehittää yhtiön omistamia kiinteistöjä. Toimitiloissa on vuokralaisia muun muassa rautatieasemilla, joista tunnetuin on Helsingin päärautatieasema. Kiinteistöihin kuuluu matkustaja-asemien lisäksi myös ratapihoja, varikoita, logistiikkavarastoja ja muita liiketoimintojen tiloja ympäri Suomen.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu