VR Group tukee kiinteistöjensä ravintolatoimijoita koronakriisin keskellä

VR Group vapauttaa kiinteistöjensä ravintola- ja kahvilatoimijat maaliskuun vuokranmaksusta helpottaakseen jo muutoinkin haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevien yritysten tilannetta.

Suomen hallituksen linjauksen ja eduskunnan päätöksen mukaisesti ravintola- ja kahvilatilat tulee sulkea 8.3.–28.3.2021 väliseksi ajaksi. VR Group on päättänyt tukea kiinteistöissään toimivia ravintola- ja kahvilayrittäjiä vuokramaksujen vapautuksella maaliskuussa.

– Toteutamme vuokramaksujen vapautuksen valtakunnallisesti, koska koronatautitilanne muuttuu tällä hetkellä nopeasti eri alueilla, ja jatkamme sitä sulkutilan keston mukaisesti. Haluamme näin helpottaa erityisesti pienyrittäjien tilannetta kriisin keskellä, VR Groupin kiinteistöjohtaja Juha Antti Juutinen kertoo.

VR Group tuki kiinteistöjensä ravintola- ja kahvilayrittäjiä myös viime keväänä ja jätti perimättä näiltä touko-kesäkuun vuokrat koronavirusepidemian aiheuttamassa vaikeassa tilanteessa.

VR Groupin kiinteistöyksikkö hallinnoi ja kehittää yhtiön omistamia kiinteistöjä. Toimitiloissa on vuokralaisia muun muassa rautatieasemilla, kuten Helsingin päärautatieasemalla. Kiinteistöihin kuuluu matkustaja-asemien lisäksi myös ratapihoja, varikoita, logistiikkavarastoja ja muita liiketoimintojen tiloja ympäri Suomen.


VR-etusivu VR Transpoint -etusivu VR FleetCare -etusivu VR Group -etusivu